Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ένας πρώην υπουργός τις άρπαξε σήμερα στην Αθήνα



Άγριο ξύλο στον πρώην υπουργό Χατζηδάκη.
Εξαγριωμένοι διαδηλωτές επιτέθηκαν πριν λίγο στον πρώην υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη, απλός κόσμος άρχισε να τρέχει και να τον κυνηγά, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι», ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές. Χρειάστηκε να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να οδηγήσουν τον πρώην υπουργό μέσα στο αυτοκίνητό του και ...

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στην Άμφισσα


 Η νεολαία δεν πουλιέται ούτε προσκυνά και έδωσε τον παλμό στην σημερινή Απεργιακή συγκέντρωση στην Άμφισσα.
Ανάλαβε σήμερα η ίδια να διδάξει σε όσους απεργοσπάστες δάσκαλους και καθηγητές δεν απήργησαν, τις αξίες της ζωής και των ιδανικών με την μαζική προσέλευση της στον χώρο της απεργιακής συγκέντρωσης.

Η σημερινή συγκέντρωση ήταν ιδιαίτερα μαζική και χαρακτηρίστηκε από την παρουσία πολλών ανθρώπων πέρα των ...

Δελτίο τύπου για το Νομαρχιακό Συμβούλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 15/12/2010 το τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο του νομού μας προσπαθεί να ντυθεί πρώιμος Αι Βασίλης και να μοιράσει δώρα. Όχι βέβαια για τους εργαζόμενους της περιοχής που θα είναι απεργοί με αβέβαιο παρόν και επισφαλές μέλλον. Όχι βέβαια για την άνεργη νεολαία μας. Όχι βέβαια για τους ελαιοπαραγωγούς που βλέπουν συνεχώς τον κόπο τους να εξανεμίζεται. Όχι βέβαια για τις καταρρέουσες υποδομές της περιοχής και τη συνεχή υποβάθμιση των κοινωνικών δομών.
Πέρα από κάθε όριο κοινωνικής νομιμότητας ο απερχόμενος Νομάρχης, λίγες μόνο ...

Σε συγκέντρωση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Φωκίδας καλεί το Αυτοδιοικητικό Κίνημα και κινήσεις πολιτών

Σε παράσταση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Φωκίδας καλεί το Αυτοδιοικητικό Κίνημα περιφέρειας Στερεάς

Σήμερα 15 Δεκέμβρη, είναι η ημέρα που οι εργαζόμενοι, άνεργοι και νεολαία διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα την αντίθεση τους στην ισοπέδωση κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος που οδηγεί σε γενικευμένη φτώχεια και εξαθλίωση.

Αυτή την ημέρα διάλεξε ο Νομάρχης Φωκίδας για να συγκαλέσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο, όχι για να διεκπεραιώσει κάποιες διοικητικές και τυπικές υποχρεώσεις του, δεκαπέντε μόλις μέρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, αλλά προκειμένου να ...

Άρθρο για το σημερινό Νομαρχιακό συμβούλιο από το Δελφικό Μέλλον

Επαναπαυτήκαμε νομίζοντας ότι το «έγκλημα» των μισθοφόρων πολιτικών μας εις βάρος του τόπου μας αφορούσε την απραξία τους, που μέρα με την μέρα αφήνει απροετοίμαστο το Δήμο Δελφών για τον αγώνα ταχύτητας που αρχίζει την 1η Γενάρη με έπαθλο την επιβίωση και τιμωρία την εξαθλίωση. Γελαστήκαμε. 
Η αλητεία και το θράσος ξεπερνά κάθε φαντασία. Με πρόσκληση με ημερομηνία 10-12-2010, συγκαλούν σε πέντε μέρες (Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010) για το τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο με θέματα εννέα (9) Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για εξορύξεις βωξίτη και πέντε (5) για Αιολικά Πάρκα.

Από τις εξορύξεις, κορυφαίες είναι :...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΜΜΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Μετά τις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε ότι αφορά την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Φωκίδας, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας εκφράσω τις ειλικρινείς εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Ευχαριστώ και τιμώ όλες και όλους εσάς που από όλους τους πολιτικούς χώρους και χωρίς πολιτικές παρωπίδες, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με ένα ασυνήθιστο υψηλό αριθμό σταυρών με αναδείξατε πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο όχι μόνο στον συνδυασμό που συμμετείχα, αλλά και μεταξύ όλων των υποψηφίων, όλων των άλλων συνδυασμών με πολύ μεγάλες διαφορές.

Ευχαριστώ όλες και όλους τους συμπολίτες οι οποίοι ...

Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ- ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ (;)


12-13  Δεκεμβρίου 047Άπ' το λότελα , καλή ν' κι' η ..Παναγιώταινα , λέει ο σοφός μας λαός , και μέχρι κάποιο σημείο έχει δίκιο . Με μεγάλη μας χαρά , διαπιστώσαμε πως κάτι...κινείται στο εγκαταλειμμένο , από καιρό , κομμάτι , μεταξύ Βουνιχώρας και Αγίας Ευθυμίας , του δρόμου Άμφισσας - Λιδορικίου .

Ένα μεγάλο κομμάτι έχει ασφαλτοστρωθεί και ελπίζουμε να ...