Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Wall Street Journal: Δεν εκπλήσσει η υποβάθμιση, οι αγορές προεξοφλούν χρεοκοπία


Wall Street Journal: Δεν εκπλήσσει η υποβάθμιση, οι αγορές προεξοφλούν χρεοκοπία
Δεν συνιστά έκπληξη η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την Moody’s, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, επισημαίνοντας ότι από καιρό οι αγορές θεωρούν αναπόφευκτη τη χρεοκοπία.

Δεν συνιστά τεράστια έκπληξη η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την ...

Ένας εισαγγελέας για την κυβέρνηση και τις εταιρείες εκμετάλλευσης των διοδίων !!!

Από τις εφτάμιση το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας η Ελλάδα είναι κομμένη στα δυο, λόγω χιονόπτωσης, γιατί οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα εισπράξουν το αντίτιμο των διοδίων.
Και βέβαια οι ευθύνες δεν ανήκουν μόνο στις εταιρείες αλλά και στην ελληνική κυβέρνηση η οποία πριν λίγες μέρες ποινικοποίησε τη μη πληρωμή των διοδίων στηρίζοντας μια "ξεφτιλισμένη" πολιτική υποταγής στα μεγάλα συμφέροντα και στους μεγαλοεργολάβους όταν οι ίδιοι γράφουν τους πολίτες στα "παλαιότερα των υποδημάτων τους" αφού γνωρίζοντας από μέρες για την επερχόμενη κακοκαιρία δεν έκαναν τίποτα για να εξασφαλίσουν στους πολίτες την απροβλημάτιστη διέλευσή τους από τον εθνικό δρόμο όταν σε άλλες περιοχές όπως στην Ευρυτανία και στον Παρνασσό με μεγαλύτερη χιονόπτωση απ' ότι στον εθνικό δρόμο, ο κρατικός μηχανισμός φρόντισε να μην υπάρχουν προβλήματα και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται κανονικά.
Και δεν φτάνει που δεν φρόντισαν να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό, έχουν και το θράσος να ζητάνε ...

Αμόλα αρλούμπα !

Μόλις πλησιάζει η μέρα για να αμολήσουμε καλούμπα, αρχίζει το  "Αμόλα αρλούμπα ", για να τιμηθεί η μέρα. Όσο πλησιάζει η Καθαρή Δευτέρα, αρχίζουν οι αρλούμπες να πάνε σύννεφο.

Η Λούκα  Κατσέλη, την πέταξε την αρλούμπα της : Οι άνεργοι θα πάρουν κανονικά τα επιδόματά τους. Ήταν ...

ΑΠΟΨΗ: Ορθότατη η απόφασή για την αναστολή των οικοδομικών εργασιών στον Παρνασσό.

Αναδημοσίευση από το blog parnassos-news
Ο κ. Θανάσης Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει την άποψή του ότι νομίμως και σοφά έπραξε το ΥΠΕΚΑ αναστέλλοντας την οικοδομική δραστηριότητα στην υπόδιαμόρφωση ως προς ταόρια, αλλά και ως προς τους κανόνες δόμησης, περιοχή του Παρνασσού μέχρι οριστικοποιήσεώς τους…

ΠΡΩΤΗ φορά ακούω για αντιθεσμική απόφαση σε διοικητικού ...

Χιονίζει στα ορεινά

Το 51 χιλιόμετρο
Καλοσκοπή

Οι δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8 το πρωί στο 51ο χιλιόμετρο και στην Καλοσκοπή δείχνουν αρκετό χιόνι που φτάνει να βρίσκεται μέχρι και επάνω στο οδόστρωμα.

Πιθανότατα θα ξεχιονίσουν σε λίγο τα μηχανήματα.

Στην Ιτέα έχει ξεκινήσει απο νωρίς  βροχούλα.
Μετά απο αυτά , δεν ξέρουμε αν ταιριάζει σήμερα η μέρα για αετό, αλλά για την φασολάδα είμαστε σίγουροι.

Καλή σαρακοστή