Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΖΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ



Οι Τσιριτσάντσουλες ταξιδεύουν με τη
«ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ»
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ: Άνοιξη - Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2012
Η λαϊκή όπερα των Τσιριτσάντσουλες, μετά από την επιτυχημένη χειμερινή περίοδο στην Αθήνα, θα συνεχίσει την πορεία της με περιοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παίζουν: Μανώλης Καρυωτάκης, Στέφανος Φίλος, Ντίνα Καφτεράνη, Χρήστος Συρμακέζης, Ερμιόνη Δόβα, Ντίνα Μαυρίδου, Μαρίνος Μουζάκης
Κείμενο – σκηνοθεσία – μουσική: Μαρίνος Μουζάκης
Μάσκες: Διονύσης Ματαράγκας
Κοστούμια - σκηνικά αντικείμενα: Εύη Χατζησσάβα, Χριστίνα Χριστοδούλου, Ντίνα Μαυρίδου
Διδασκαλία πολυφωνικών τραγουδιών: Ειρήνη Τηνιακού
Τον αμανέ αυτοσχεδιάζει η Ερμιόνη Δόβα
Το τσιφτετέλι και τις σούστες συνέθεσε ο ...

«ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» – «ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ»ο Πλάτανος Μαυρολιθαρίου και η αιωνόβια ΠΟΥΡΝΑΡΑ της Καστριώτισσας Δήμου Δελφών





Άμφισσα, 7 Ιουνίου 2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Με αφορμή τα 70 χρόνια από την Εθνική Αντίσταση θα ανακηρυχθεί ο Πλάτανος Μαυρολιθαρίου Δήμου Δελφών σε «ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» – «ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ» και η αιωνόβια ΠΟΥΡΝΑΡΑ της Καστριώτισσας Δήμου Δελφών

Ιδιαίτερα αποτελεσματική ήταν η Σύσκεψη που έγινε – με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας – την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου στο Μαυρολιθάρι ...

Οι βρυκόλακες καίγονται απο το φως του ήλιου. Οι φασίστες βγαίνοντας από τα σκοτάδια αποκαλύπτονται.


alt Ο Κασσιδιάρης έριξε ένα ποτήρι νερού στην Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και γρονθοκόπησε την Κανέλλη του ΚΚΕ στο πρωινό ANT1 - Διετάχθη η σύλληψή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Στόχος των φασιστών οπαδών του Χίτλερ  είναι  η αριστερά και τα δικαιώματα όλων των πολιτών. Γι αυτό σε όποια χώρα πήγε τους ενίσχυσε το ΔΝΤ και η Τροικα . Εδώ μαζί με την συγκυβέρνηση πήγαν να επιβάλουν τον φασισμό με τους Αστυνομικούς  και το παρακράτος . Οι μνήμες είναι πρόσφατες στον τόπο μας, οι οπαδοί των πραξικοπημάτων και των φασιστικών ομάδων , έχουν απορριφθεί από τον Ελληνικό λαό.

Σόκαρε η αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, επιτέθηκε με μπουνιές στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Συγκεκριμένα, στην πορεία της συζήτησης, η Ρένα Δούρου είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε λέγοντας "Άντε βρε νούμερο, που θα πάμε τη χώρα 500 ...

Νέα Δημοκρατία και κομματικό κράτος δείτε την απίστευτη ξεφτίλα.σε βίντεο



Αν αναρωτιέστε για τα προσόντα των βουλευτών που εξέλεξε η ΝΔ στην χώρα αλλά και στην Φωκίδα κοιτάξτε από ποιο μηχανισμό προέρχονται.

Απίστευτο: on camera η αναβίωση του σκληρού πελατειακού και ρουσφετολογικού κράτους .

Σκέψεις Iteanet

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας στην Φωκίδα εμφανίζεται πολύ μεγάλη πιθανότητα  να εκλεγεί βουλευτής που δεν θα λειτουργεί σαν (γαλάζιος ή πράσινος) κομματάρχης .
Βουλευτής της αριστεράς των ίσων ευκαιριών  του δίκαιου και της ηθικής , θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη;
Ας σταματήσουμε να είμαστε με σκυφτό το κεφάλι στον προθάλαμο των γραφείων των κομματαρχών και ας σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά για να προχωρήσουμε με την αξία μας και με το δίκιο για να φτιάξουμε ξανά την χώρα και τον τόπο μας .
Για πρώτη φορά στην ιστορία μας έχουμε πλέον και αυτήν την δυνατότητα σε αυτές τις εκλογές, ας μην πάει χαμένη..  
Δείτε τι κάνουν στην ΝΔ...

Κλείνουν τη ΛΑΡΚΟ για να την "αξιοποιήσουν"! της Δέσποινας Σπανούδη.

Η απόφαση του Ταμείου Αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, ακόμη και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, φανερώνει με τον πιο σαφή τρόπο τι είδους αξιοποίηση έχει προγραμματίσει η τρόικα και οι ντόπιοι εντολοδόχοι της για την δημόσια περιουσία.
Πρώτα την απαξιώνουν και στην συνέχεια θα εμφανισθεί ένας ιδιώτης- σωτήρας να την αποκτήσει έναντι πινακίου φακής. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί πολλές φορές στην χώρα, αλλά πλέον παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις. Η ίδια η ΛΑΡΚΟ, χρεώθηκε τα τελευταία χρόνια με σκανδαλώδεις πολιτικές αποφάσεις που της προκάλεσαν τεράστιες ζημίες, χωρίς κανείς ποτέ να απολογηθεί. ..

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ



ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ι΄ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΛΦΟΙ :
ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΑΡΧ/ΤΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  01/2012
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

   Η Ι’ Εφορεία Αρχ/των Δελφών Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι  την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε  [25] θέσεων, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της  για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα   τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο σύμφωνα με της διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994,  όπως ισχύει μετά την  τροποποίηση και  συμπλήρωσή  του με το άρθρο 9 του Ν.3051/2002 ,3260/2004 και 3320/2005....