Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Η οικονομική κρίση χτυπάει και το ποδόσφαιρο.

Αυξάνονται συνεχώς οι ομάδες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες συμμετοχής τους σε εθνικά πρωταθλήματα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Γ΄Εθνική.
Την Κυριακή ο Φωκικός δεν χρειάστηκε να περιμένει τον αγώνα για να καθαρίσει το ματς με την ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ μιας και η ομάδα αυτή δεν πλήρωσε τον παίκτη Κύριλλο Καλλιμάνη και η ΕΕΠ ενεργοποίησε την από την 23η Νοεμβρίου απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για την αποβολή της ακριτικής ομάδας από το πρωτάθλημα.
Στον Αιολικό, η διοικούσα επιτροπή κατέληξε στην απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα ύστερα από τα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν.
Στην Λαμία η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από την προεδρία για να αναλάβει την Παναχαϊκή, με την ταυτόχρονη αποχώρηση οκτώ παικτών για την ομάδα της Αχαΐας, έβαλε ουσιαστικά τους τίτλους τέλους για την ομάδα.in.gr
Η Αναγέννηση Άρτας με το ζόρι κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει ποδοσφαιριστές και να δώσει το ματς με την Πρέβεζα , μετά τις αποχωρήσεις παικτών που έγιναν για οικονομικούς λόγους, αλλά το μέλλον της είναι αβέβαιο Αναγγένηση Άρτας.
Στην Γ΄εθνική τελικά νικητής δεν θα μόνο αυτός που θα έρθει πρώτος, αλλά και αυτός που θα καταφέρει να τερματίσει χωρίς να χρεοκοπήσει.

Αν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε, αναφέρετε και το όνομά μας.

Στο μικρό διάστημα που έχουμε διανύσει από την δημιουργία αυτής της Ιστοσελίδας μέχρι σήμερα βλέπουμε να αυξάνει ο αριθμός αυτών, που παρακολουθούν την σελίδα μας και βλέπουμε αρκετούς να αναπαράγουν ειδήσεις που βρίσκουν αναρτημένες εδώ.

Στο ίντερνετ είναι διαδεδομένη η μεταφορά ειδήσεων από κάποια άλλη ιστοσελίδα. Υπάρχει όμως ένα προαπαιτούμενο κατά την γνώμη μας και αυτό είναι η αναφορά στο μέσο το οποίο έχει αναρτηθεί αρχικά η είδηση.

Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν την δουλειά κάποιων άλλων και έτσι φτάσαμε στο σημείο να αναπαράγονται ακόμα και σε εμπορικά έντυπα αυτά που γράφουμε στην Ιστοσελίδα, χωρίς καμία επικοινωνία και συνεννόηση .

Στην φωτογραφία βλέπετε την ανάρτηση της εφημερίδας Φωκικοί Καιροί στην οποία παραθέτονται αυτούσια τόσο τα κείμενα όσο και οι φωτογραφίες της ανάρτησης.

Η ανάρτηση του Iteanet που χρησιμοποίησαν.

Θα θέλαμε τις δικές σας γνώμες σχετικά με αυτό το γεγονός για να εξετάσουμε και εμείς την δική μας στάση για την συνέχεια.