Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Αν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε, αναφέρετε και το όνομά μας.

Στο μικρό διάστημα που έχουμε διανύσει από την δημιουργία αυτής της Ιστοσελίδας μέχρι σήμερα βλέπουμε να αυξάνει ο αριθμός αυτών, που παρακολουθούν την σελίδα μας και βλέπουμε αρκετούς να αναπαράγουν ειδήσεις που βρίσκουν αναρτημένες εδώ.

Στο ίντερνετ είναι διαδεδομένη η μεταφορά ειδήσεων από κάποια άλλη ιστοσελίδα. Υπάρχει όμως ένα προαπαιτούμενο κατά την γνώμη μας και αυτό είναι η αναφορά στο μέσο το οποίο έχει αναρτηθεί αρχικά η είδηση.

Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν την δουλειά κάποιων άλλων και έτσι φτάσαμε στο σημείο να αναπαράγονται ακόμα και σε εμπορικά έντυπα αυτά που γράφουμε στην Ιστοσελίδα, χωρίς καμία επικοινωνία και συνεννόηση .

Στην φωτογραφία βλέπετε την ανάρτηση της εφημερίδας Φωκικοί Καιροί στην οποία παραθέτονται αυτούσια τόσο τα κείμενα όσο και οι φωτογραφίες της ανάρτησης.

Η ανάρτηση του Iteanet που χρησιμοποίησαν.

Θα θέλαμε τις δικές σας γνώμες σχετικά με αυτό το γεγονός για να εξετάσουμε και εμείς την δική μας στάση για την συνέχεια.

6 σχόλια:

  1. "Παλιά μας τέχνη κόσκινο"...η Φωκίδα,μεταξύ μας παιδιά, φημίζεται για τους ζωοκλέφτες της και το "κλέφτικο" μας,το κατσικάκι δεν λείπει από κανένα βιβλίο της παραδοσιακής μας μαγειρικής. Η συνήθεια μας έμεινε.Από ήθος δε, να χαρώ τα χάλια μας όπου σταθείς κι όπου βρεθείς.ΙΤΕΑΝΕΤ έχεις φανατικούς αναγνώστες να ξέρεις.Οι καιροί αλλάζουνε και κάποιοι δεν το πέρνουν χαμπάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τόσα ενδιαφέροντα άρθρα βρίσκει κανείς σε ΄σάς, που πονάνε βέβαια. Αυτό βρήκαν να αντιγράψουν οι "δημοσιοφράφοι" μας?. Και σε αυτό την ευκολία τους ψάχνουνε...? Κλέβεις που κλέβεις πατριώτη,διάλεξε και κάτι να τιμήσεις το επάγγελμά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια "Ανώνυμε".
    Ήδη μας έχει βοηθήσει.

    Αν θέλεις εκτός από αναγνώστης το επόμενο βήμα είναι να συμμετέχεις και εσύ στην προσπάθεια αυτή.
    Βοήθησε μας στέλνοντας ειδήσεις και ανταποκρίσεις από τους χώρους στους οποίους κινείσαι .
    Συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα γύρω μας και εμείς δεν τα παίρνουμε χαμπάρι.
    Το iteanet αυτόν τον ρόλο θέλει να καλύψει. Φιλοδοξεί να γίνει ένας ζωντανός χώρος ενημέρωσης και συζήτησης για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι λυπηρό το γεγονός και αντικατοπτρίζει κομμάτι της πραγματικότητάς μας.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί είστε μια σοβαρή πηγή ενημέρωσης και να σας συγχαρούμε για την ποιότητα των αναρτήσεων σας και την επιλογή των θεμάτων σας. (Τη στιγμή που πολύ αναμασούν τα λόγια τους και ψάχνουν να γεμίσουν τις σελίδες τους). Θα έχουμε το νου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συντοπίτες, μην το ψάχνετε πολύ. Οι τύποι ήρθαν στη Φωκίδα και στήσανε το έντυπο την περίοδο που παρασκευαζόταν ο νόμος του Ρουσόπουλου για τον τοπικό - περιφερειακό τύπο κλπ. Δε γνωρίζω αν έχει εφαρμοστεί και σε ποιο βαθμό αυτός, αλλά τότε οι άλλοι εκδότες εβδομαδιαίων και μηνιαίων εντύπων της περιοχής είχαν θορυβηθεί και υπήρχε μία ανακατωσούρα. Ο καβγάς ήταν για την κρατική διαφήμιση, προκηρύξεις, δελτία τύπου κλπ. Όλα με το αζημίωτο φυσικά. Δηλαδή, όλα είναι για τη μάσα, σιγά μην κουραστούν να κάνουν δημοσιογραφία....
    Ευτυχώς που υπάρχει και το copy - paste.
    Α και μην βάζετε λόγια στους παραέξω για την τοπική μας κουζίνα, παρά τις όποιες καταβολές της, παραμένει εξαιρετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι Subutai από ότι είδα από την ύλη της εφημερίδας έχει πολλές αναφορές για άλλους νομούς και λίγες για την Φωκίδα.
    Οι πληρωμένες αναρτήσεις είναι αυτό που την ενδιαφέρουν και οι συνδρομές τραπεζών ή υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή