Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΤΕΑΝΕΤ
Εμείς εδώ στην Φωκίδα δεν έχουμε δει την συγκεκριμένη παράσταση και δεν έχουμε άποψη επί του θέματος . Μας ενημέρωσε μονομερώς, άτομο από πολιτικό χώρο, που δεν εμπιστευόμαστε την αξιοπιστία του
Παρακαλούμε την αδελφότητα να μας στείλει και τις άλλες κριτικές θεατρικών παραστάσεων που έχει κάνει για να καταλάβουμε το πνεύμα της κρητικής της, μιας και όπως αναγράφει στην ανακοίνωσή της καταδικάζει μόνιμα τους δήθεν θεατρίνους και τις θεατρικές αντιαισθητικές αηδίες εδώ και 78 χρόνια.
Εν αναμονή των υπόλοιπων θεατρικών κριτικών θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην Αδελφότητα, ότι η περιοχή έχει πλήθος προβλημάτων όπως η έλλειψη υποδομών, δρόμων, και επέλαση έργων όπως οι ανεμογεννήτριες, και υδροηλεκτρικά κλπ και πολλά άλλα για τα οποία η αδελφότητα δεν μας έχει ενοχλήσει με ανακοινώσεις της.
Ελπίζουμε να είναι η πρώτη μιας σειράς ανακοινώσεων που να αναφέρονται σε πράγματα και γεγονότα που αφορούν τον τόπο μας και η κριτική της να έχει βάση και να μην υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.
Δείτε την ανακοίνωση:...

Φωτογραφία ΣΟΚ: Ένα από τα παιδιά-μετανάστες που πνίγηκαν στο Αιγαίο

Η φωτογραφία είναι από την τραγωδία που εξελίχθηκε στο Αιγαίο, ανοικτά της Σμύρνης, όπου δουλεμπορικό σκάφος που μετέφερε μετανάστες, βυθίστηκε με αποτέλεσμα 60 μετανάστες, να χάσουν την ζωή τους, μεταξύ αυτών, 31 παιδιά! Η φωτογραφία προέρχεται από χρήστη του facebook, και αφιερώνεται σε όλους τους ”Ελληνάρες” που έχουν γεμίσει ....

The Blue Stripes Band live στο "ΡΙΣΚΟ" στην Ιτέα

"The Blue Stripes Band" ζωντανά στον εξωτερικό χώρο
του "ΡΙΣΚΟ" στην πλαζ Μαϊάμι της Ιτέας

Σάββατο  8-9-2012 
9:00μ.μ.

Αιμοδοσία του Πελεκάνου την Κυριακή και την Τετάρτη στην Ιτέα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΤΕΑΣ
«Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ»

Α Ι Μ Ο Δ Ο Σ Ι Α
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΩΡΑ 10:00 - 14:00

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΩΡΑ 18:00 - 21:00

ΔΩΣΕ ΖΩΗ … ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Διαχείρηση από τη ΔΕΗ του ανταποδοτικού τέλους από τα Αιολικά Πάρκα της Φωκίδας

ΤΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ  Δ.Ε.Η.
 Γαλαξίδι 7 Σεπτεμβρίου 2012
Σύμφωνα με το νόμο 3468/2006 όπως τροποποιήθηκε και αναριθμήθηκε από το νόμο 3851/2010 Άρθρ.7 παρ.Α3 περί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας .. επί της αξίας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας παρακρατείται  το 3% της προ ΦΠΑ ..

Ανακοίνωση Λαικής Συσπείρωσης για την νέα σχολική χρονιά



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την ερχόμενη βδομάδα ανοίγουν τα Σχολεία, σε συνθήκες ιδιαίτερα οξυμένες και δύσκολες και με ορατό τον κίνδυνο να μην καλυφθούν βασικές ανάγκες των μαθητών.
Με μειωμένη την επιχορήγηση για τα Σχολεία, αναμένεται η χρονιά να είναι ακόμα πιο δύσκολη από την περσινή. Την προηγούμενη σχολική χρονιά εισπράξανε μόνο τη δόση του Φλεβάρη, ενώ εκκρεμεί η καταβολή της επόμενης δόσης, που ...