Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Μανώλης Γλέζος στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τρίτη 1η ΜΑΗ 2012 ώρα 10.00΄ π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, για να τιμήσουμε μαζί την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
Στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή μας Συγκέντρωση θα παρευρίσκεται και ο Μανώλης Γλέζος...

ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΤΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ- Με την απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου


Στη δικαιοδοσία της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου, του Δήμου Δελφών περιέρχονται τα Κελλάρια Παρνασσού, μετά από δικαστικούς αγώνες που κράτησαν ......ακριβώς έναν αιώνα!!!!!!!!!
Το τέλος της δικαστικής διαμάχης, ήρθε να δώσει η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου με την αριθ. 30/2011 απόφασή του και η ...

...Λαοθάλασσες στις συγκεντρώσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Χαμός στη Λάρισα με τον Βενιζέλο

Συντρόφισσες και σύντροφοι... Αυτή δεν είναι πολιτική συγκέντρωση! Είναι μια λαοθάλασσα... Ψηλά τις σημαίες της νίκης! Δεν υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα κονταροχτυπηθούν για την αυτοδυναμία... Φαίνεται και απο τον κόσμο στις... λαοσυνάξεις τους!...

Άννα Φιλίνη: “Καλώ τους φίλους και συναγωνιστές μου να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ

Η Άννα Φιλίνη που αποχώρησε απο την Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη καλεί σε ψήφο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ελληνικός λαός μπορεί να μην έχει πει την τελευταία του λέξη τελικά, το ΣΥΡΙΖΑ ξαναγεννάει την ελπίδα με την πρόταση για κυβέρνηση της αριστεράς...

της Άννας Φιλίνη
Μέσα σε ώρες κρίσης, οικονομικής και κοινωνικής, κρίσης αξιών και εθνικής αξιοπρέπειας, όσα πλήγματα και αν δεχτήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε, καλούμαστε να αντλήσουμε όλα τα αποθέματα των δυνάμεών μας και να μείνουμε δυνατοί στη ζωή, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Καλούμαστε στις 6 Μαΐου.
* Να καταψηφίσουμε τα κόμματα που υπέγραψαν τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο, που είναι στηρίγματα της ασυδοσίας του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών.
* Να βάλουμε φραγμό στην άνοδο της Ακροδεξιάς και στις φασιστικές συμμορίες.....

Κι αν το ΚΚΕ απέχει από τις εκλογές;

Φίλος της σελίδας μας έστειλε το παρακάτω άρθρο.
Η ηγεσία του ΚΚΕ έχει «παραιτηθεί»; Όταν τους βλέπεις, αυτούς τους ογκόλιθους της μαρξιστικής ανάλυσης, με τα πολυδάπανα και πολυπρόσωπα κομματικά «think tank”, τα οποία ολημερίς κι ολονυχτίς αναλύουν και ξανά-αναλύουν τον μαρξισμό και τον λενινισμό, και ξαναμελετούν τα ιερά κείμενα των άγιων και ορθόδοξων κομματικών πατέρων, να σέρνονται πίσω από τις εξελίξεις, να απειλούν, να ειρωνεύονται, να (νομίζουν ότι) κάνουν χιούμορ, να στήνουν «υποθέσεις» και να ....

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είπαν ότι θα κάνουν με τα κρεμυδάκια τον Τσίπρα και τον Γλέζο. Δείτε την απάντηση του Γλέζου

Ο Μ. Γλέζος, σύμβολο της εθνικής αντίστασης του ελληνικού λαού, απαντά στην εμμετική πρόκληση της Χρυσής Αυγής εναντίον του και εναντίον του Τσίπρα. Η απάντηση δόθηκε πριν από λίγο στην διακαναλική συνέντευξη που έγινε πριν λίγο.

Ασπασία Μανδρέκα. Μετά την κόρη του Γκελεστάθη, η κόρη του Μανδρέκα

Προεκλογική ομιλία της Ασπασίας Μανδρέκα την Κυριακή στην Αθήνα

Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση για τους ετεροδημότες θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ασπασίας Μανδρέκα.

Η ομιλία θα γίνει στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «STANLEY HOTEL», Οδυσσέως 1, Πλατεία Καραϊσκάκη, στις 7.30 μ.μ

Για την υποψηφιότητα αυτή έχουμε ...

Παραιτείται ο Γιώργος Δρακάκης

Παραιτείται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Δρακάκης!

  …η μοναξιά της «κορυφής» στις άδειες καρέκλες ενός οργάνου που αποπροσανατολίστηκε… 

 Με μια επιστολή – κόλαφο το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας Γιώργος Δρακάκης, παραιτείται από το όργανο και από μέλος του ΠΑΣΟΚ μία εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου.

Ο κ. Δρακάκης που ήταν ο τελευταίος εναπομείνας της παλαιάς Ν.Ε. περιγράφει με σαφήνεια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι θα είναι παρών στις εξελίξεις ενώ παράλληλα καταγγέλλει τις διαδικασίες «που μέχρι την τελευταία στιγμή αποδεικνύουν δημοκρατικό έλλειμμα και κυρίως έλλειψη πατριωτισμού μέσα στο καταχρηστικό φάντασμα του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ».

 Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Δρακάκη:...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Προς κυρία Μανδρέκα Ασπασία και  κύριον Παπαθανασίου  Κωνσταντίνο
Κύρια και κύριε  υποψήφιοι  βουλευτές   διάβασα τις επιστολές  σας προς τον λαό  της Φωκίδας (δεν έτυχε να λάβω γνώση τυχών επιστολής εκ του τρίτου συνυποψήφιου σας κυρίου Φλώρου Αναστάσιου αλλά η παρούσα απευθύνεται και σε αυτόν) και πήρα το θάρρος ως ενεργός πολίτης της ταλαίπωρης τούτης χώρας να σας απευθύνω αυτές τις εκτενείς (σαφώς) αράδες, καθόσον  είναι πλέον κοινή πεποίθηση του μέσου Έλληνα αλλά και  των μέχρι προσφάτως αδαών ή απολιτίκ  συμπολιτών μας ότι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτή   η εποχή όπου τα ευχολόγια,  η βερμπαλιστική πολιτική ατάκα, οι υπερφίαλες προεκλογικές υποσχέσεις ,η πολιτική συναλλαγή, το  φιλικό χτύπημα στην πλάτη του κάθε ψηφοφόρου από τον υποψήφιο, η ακατάσχετη παροχολογία, ο κενός νεολογικός λόγος , το υποκριτικό ευαγγελιζόμενο εκ της πολιτικής εξαγγελίας «υποκειμενικό» όραμα ….  κ.α. πολλά….να αποτελούν ή καλύτερα να αποτελούσαν τα προσόντα του οιουδήποτε «φέρελπι»  εγχώριου πολιτικού .
Κυρία και Κύριε υποψήφιε, τη στιγμή που ένας στους δύο Έλληνες νέους είναι άνεργος,...

Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεύμα εξουσίας!..

kourdistoportocali
Μπορείς να κατηγορήσεις για πολλά τον Τράγκα.
Δεν μπορείς όμως να αρνηθείς το γεγονός ότι σε μια συγκυρία που θα μπορούσε να αγκιστρωθεί στο άρμα της ΝΔ με μια συμφωνία-που η Συγγρού κάνει ακόμη και ... με το τελευταίο blogger-που θα του επέτρεπε να προσδεθεί στο έστω και (συγ)κυβερνητικό άρμα του Σαμαρά και να δέσει το γάιδαρό του, επέλεξε να στρατευθεί στο πλευρό του Μανώλη Γλέζου και του ΣΥΡΙΖΑ. Η τοποθέτησή του ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε έκπληξη, σε μια συγκυρία που ο ΣΥΡΙΖΑ, διαπερνά ακόμη και τα συντηρητικά στρώματα.
Στις άτυπες «ψηφοφορίες» που γίνονται στις οικογενειακές και φιλικές παρέες ακούς όλο και πιο πολλούς να λένε: Εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ! Πολλοί από αυτούς που το λένε δεν ανήκουν, σε αυτό που λέμε, παραδοσιακά στο χώρο της Αριστεράς. Είναι άνθρωποι αγανακτισμένοι, που πιθανόν ποτέ να μην έχουν κατέβει στο Σύνταγμα, αλλά τώρα θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για όλα όσα έζησαν τα τελευταία 2 χρόνια. Eίναι συμπολίτες μας που θα έβλεπαν με καλό μάτι την ιδέα μιας διακυβέρνησης της Αριστεράς-έστω και με την Παπαρήγα πρωθυπουργό, παρότι εκείνη επιλέγει να ...

Ενθουσιασμό προκαλεί η κυβερνητική πρόταση Τσίπρα σ' ένα λαό που βρίσκεται δύο χρόνια σε κατάθλιψη!



Κάνουν σαν τις γκόμινες κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί απαντώντας στο προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα για μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση.
Αίφνης ο Πάνος Καμμένος θυμήθηκε ότι τον χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα, ο Κουβέλης ψέλλισε τις δικές του ασημαντότητες και η Παπαρήγα κλείστηκε στο μίζερο καβούκι της με διάφορες αστείες και ξεπρασμένες προφάσεις.
Πάντως ο Τσίπρας είναι ο μοναδικός ηγέτης της Αριστεράς που προτείνει κυβερνητικό πρόγραμμα διεξόδου από τη κρίση κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να προκαλέσει βραχυκύλωμα στον δικομματισμό.
Από την άλλη τόσο οι ψηφοφόροι της Αριστεράς, όσο και οι έως τώρα μαντρωμένοι του δικομματισμού, διαπιστώνουν ότι μπορεί να υπάρχει και μία 3η λύση διακυβέρνησης- πέρα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ- και το γεγονός ότι αυτή η πρόταση βρίσκεται ήδη στο τραπέζι και ανταλλάσονται επιχειρήματα αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ήδη να θερίζει κύματα ενθουσιασμού.
Ο ενθουσιασμός δεν είναι αμελητέος παράγων. Σε μια χώρα που επί δύο χρόνια βρίσκεται σε κατάθλιψη η κυβερνητική διέξοδος του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί σάλπισμα ελπίδας. Κι αν κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί αρνούνται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα καλά θα κάνουμε τότε εμείς οι πολίτες να του δώσουμε τη δύναμη να κάνει πράξη μια εναλλακτική διακυβέρνηση. Ο Τσίπρας πρωθυπουργός θα μου πείτε; Γιατί όχι; Εδώ μας "κυβέρνησε" ο ΓΑΠ και ο Καραμανλής της Ραφήνας, ο Β'.



Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη και η ολομέτωπη επίθεσή του στο εκδοτικό κατεστημένο έρχεται να πυροδοτήσει τις ελπίδες για μια άλλη διακυβέρνηση κόντρα στο κατοχικό Μνημόνιο>...

Παρουσίαση υποψηφίων: Ο ροζ ξενοδόχος


Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο από την πολιτική του δράση ως αρχηγό της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σβάστικες, ξυλοδαρμοί, παγανισμός κ.λπ. Ο Μιχαλολιάκος όμως δεν είναι ένας ψυχρός και αδίστακτος πολιτικός. Έχει και την ανθρώπινη πλευρά του. Αυτή η πλευρά πρέπει να γίνει γνωστή εν όψει των εκλογών, ώστε να αγγίξει τις ψυχές (και τις ψήφους) όλων των Ελλήνων, ειδικά των ερωτευμένων. Ο λόγος περί του ροζ ξενοδοχείου «New Dream» στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 121, πλατεία Αττικής). Το ξενοδοχείο ανήκει στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο γυναικάδελφος του Αθανάσιος Ζαρούλιας, όπως φαίνεται από το ...