Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Προς κυρία Μανδρέκα Ασπασία και  κύριον Παπαθανασίου  Κωνσταντίνο
Κύρια και κύριε  υποψήφιοι  βουλευτές   διάβασα τις επιστολές  σας προς τον λαό  της Φωκίδας (δεν έτυχε να λάβω γνώση τυχών επιστολής εκ του τρίτου συνυποψήφιου σας κυρίου Φλώρου Αναστάσιου αλλά η παρούσα απευθύνεται και σε αυτόν) και πήρα το θάρρος ως ενεργός πολίτης της ταλαίπωρης τούτης χώρας να σας απευθύνω αυτές τις εκτενείς (σαφώς) αράδες, καθόσον  είναι πλέον κοινή πεποίθηση του μέσου Έλληνα αλλά και  των μέχρι προσφάτως αδαών ή απολιτίκ  συμπολιτών μας ότι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτή   η εποχή όπου τα ευχολόγια,  η βερμπαλιστική πολιτική ατάκα, οι υπερφίαλες προεκλογικές υποσχέσεις ,η πολιτική συναλλαγή, το  φιλικό χτύπημα στην πλάτη του κάθε ψηφοφόρου από τον υποψήφιο, η ακατάσχετη παροχολογία, ο κενός νεολογικός λόγος , το υποκριτικό ευαγγελιζόμενο εκ της πολιτικής εξαγγελίας «υποκειμενικό» όραμα ….  κ.α. πολλά….να αποτελούν ή καλύτερα να αποτελούσαν τα προσόντα του οιουδήποτε «φέρελπι»  εγχώριου πολιτικού .
Κυρία και Κύριε υποψήφιε, τη στιγμή που ένας στους δύο Έλληνες νέους είναι άνεργος,...
όταν 25.000 άστεγοι περιπλανώνται στους δρόμους της Αθήνας, όταν το 30% του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχιας, όταν χιλιάδες οικογένειες υποχρεούνται να βάλουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα και το κρύο, όταν νεόφτωχοι και πρόσφυγες δίνουν μάχες για τους σκουπιδοτενεκέδες στους δημόσιους χώρους, εσείς απευθύνεστε προς τον λαό ως «σωτήρες» και το μόνο που έχετε να του πείτε είναι τα «θέλω» σας  τα οποία σαφώς  είναι σεβαστά αλλά  κενά περιεχομένου, αφού το κόμμα σας  με το οποίο κατέρχεστε στην εκλογική μάχη για την διεκδίκηση της έδρας στην Φωκίδα ,είναι απόλυτα στοιχισμένο με τον επάρατο Μνημονιακό νόμο!
Δεν θα σας ζητήσω να μου παραθέσετε τα προγράμματα σας  ως Πολιτικών  για την πραγμάτωση του οράματος σας για την Φωκίδα, επειδή λόγω του Μνημονίου που ψήφισε ο Αρχηγός σας μαζί με τον συνεταίρο του Βενιζέλο δεν  θα ήταν δυνατή  η εκπόνηση  ενός  «οραματικού προγράμματος»  αφού ως Μνημονιακοί Βουλευτές θα κληθείτε μόνον να στηρίξετε δια της ψήφου σας τις αποφάσεις του ξενόφερτου  κατοχικού Μνημονίου, το οποίο θα διαχειριστεί η  αυριανή Μνημονιακή κυβέρνηση , είτε αυτοδύναμα ως ΝΔ (άπιαστο όνειρο) είτε ως συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ,  μια και τα δύο αυτά κόμματα ήδη έχουν  ασπαστεί τόσο το Μνημόνιο όσο και οι αρχηγοί τους έχουν υπογράψει δήλωση Μνημονιακής Νομιμοφροσύνης με την Τρόικα. (Η Δήλωση : "Οι αρχηγοί που υπογράφουν δεσμεύονται, όσο πολιτεύονται, να μην πάνε κόντρα στις απαιτήσεις του μνημονίουπηγή Το Βήμα)
Θα σας ζητήσω όμως  ..και θα σας παρακαλέσω να μου απαντήσετε  στα κάτωθι εύλογα ερωτηματικά προκειμένου «ξεκαθαρίσουμε» και εμείς οι πολίτες  ανεξάρτητα πολιτικοκομματικού προσδιορισμού, το τι πρεσβεύετε ως πολίτες που θέλετε να σας  δοθεί από τον λαό η εξουσία για να αποφασίζετε ως αντιπρόσωποι του μέσα στον ναό της Δημοκρατίας για την τύχη του λαού της Φωκίδας  και κατ επέκταση του Ελληνικού λαού!
Κυρία και Κύριε υποψήφιοι Βουλευτές
Μπορείτε να αναλάβετε χωρίς περιστροφές και πολιτικάντηκες περικοκλάδες ρητή  δέσμευση προς τους πολίτες ότι δεν θα συνηγορήσετε  στην περεταίρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού μέσω της ψήφους σας προκειμένου πραγματωθούν οι όποιες απαιτήσεις των Τροικανών στο όνομα της ανύπαρκτης σωτηρίας  της χώρας  , ακόμα και αν σας επιβληθεί η περιβόητη  «κομματική πειθαρχεία»?
Μπορείτε να μας πείτε τι σημαίνει για εσάς το  τσουνάμι μέτρων  που προβλέπει η έκθεση του ΔΝΤ  (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) διάρκειας μέχρι το 2030?.... σύμφωνα με την οποία και λόγω των ρητών δεσμεύσεων της κατοχικής κυβέρνησης  Παπαδήμου που στηρίχθηκε από τους αχυρανθρώπους επικεφαλείς των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  για την ύπαρξη του επονείδιστου Μνημονίου 2,  στο οποίο προβλέπεται αλλά και απαιτείται να κοπούν οι κοινωνικές αλλά και κρατικές  δαπάνες από την νέα κυβέρνηση που θα αναδειχτεί κατόπιν των εκλογών της 6ης ΜΑΙΟΥ , και οι οποίες ισοδυναμούν με νέα δημοσιονομικά μέτρα 16 δισ. ευρώ έως το 2020 και άλλα 8 δισ. ευρώ έως το 2030?  Συνολικά δηλαδή πρέπει να περιμένουμε ότι θα υποστούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μειώσεις 24 δισ. έως το 2030.
Μπορείτε να πάρετε ρητή θέση ότι δεν θα γίνει η ψήφος σας στο κοινοβούλιο η λαιμητόμος για  νέα σαρωτικά μέτρα στο Δημόσιο και το ασφαλιστικό?  Δηλαδή εκτός από τις απολύσεις στο δημόσιο, οι δανειστές μας και κατακτητές μας ζητούν  νέες μειώσεις σε μισθούς συντάξεις και κατάργηση 13ου και 14ου μισθού.
Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι η ψήφος σας αύριο στο κοινοβούλιο δεν θα βάλει πλάτη για να αυξηθούν οι εισφορές των αυτασφαλιζόμενων, ενώ θα μειωθούν ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα που καλύπτουν τα ταμεία?
Επίσης στην εν λόγω έκθεση δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για μείωση φόρων!!!! Και ως εκ τούτου δεν θα σας ρωτήσω, διότι η υπογραφή Μνημονιοφροσύνης έχει μπει από τον αρχηγό σας όπως και από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Κυρία Μανδρέκα  και Κύριε Παπαθανασίου  ο Αρχηγός του κόμματος σας κ Σαμαράς έχει υπογράψει ήδη τις «ΔΙΑΤΑΓΈΣ» της εξαθλίωσης της χώρας και των ελλήνων… Εσείς ζητάτε την ψήφο μας για να δώσουμε συγχωροχάρτι  στο τετελεσμένο έγκλημα και να  δοθεί η ευκαιρία να μας κάνετε συνενόχους στο έγκλημα που προβλέπει την αποψίλωση της χώρας και των κατοίκων της μέσω της  ανώνυμης  εταιρείας  με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο)?  Το Ταμείο που θα πουλάει περιουσιακά στοιχεία του κράτους, αποκλειστικά και μόνο για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας. Δηλαδή, ότι θα ξεπουλιέται από το Ταμείο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές
Θέλετε να μας κάνετε συνεργούς στην εγκληματική διαστροφή των ντόπιων δοτών εγχώριων συνεργατών των «δυνάμεων κατοχής»  που ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ, για το «Ειδικό Ταμείο» το οποίο θα διαχειρίζεται η τρόικα και θα έχει ως ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, έναντι ΟΛΩΝ των άλλων υποχρεώσεων του ελληνικού κράτους, την αποπληρωμή του χρέους?…
Μας ζητάτε να ασπαστούμε ανενδοίαστα τον πιο ασφυκτικό και δικτατορικό έλεγχο της τρόικας η οποία θα επιτηρεί πλέον και κάθε υπουργείο για τη συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων στο «Ειδικό Ταμείο»?…
Μας ζητάτε να περάσουμε την θηλιά στον λαιμό μας με  τα νέα νομικά δεσμά τα οποία θα κατοχυρώνουν την αποπληρωμή του χρέους στους διεθνείς τοκογλύφους…?
Θέλετε να χειροκροτήσουμε τον εν παράκρουση ψεύτη Αρχηγό σας  που  ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ μαζί με τους εκφαυλισμένους συνεταίρους του στο ΠΑΣΟΚ  για τη συνταγματική αναθεώρηση που πρέπει να προωθηθεί για να θεσμοθετηθεί και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ η δικτατορική ολιγαρχία του χρήματος και των Επικυρίαρχων?
Με δύο λόγια ζητάτε την ψήφο μας για να ενσαρκώσετε όντας συμμετέχοντας με την κομματική πειθαρχεία της παράταξης σας  σ τη μετατροπή της Ελλάδας σε δουκάτο των τοκογλύφων και προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ…?
ΟΧΙ !!! Δεν νομίζω ότι ζητάτε από τον λαό της Φωκίδας να γίνουν τόσο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ και φρενοβλαβείς δωσίλογοι όσο εκείνοι που ψήφησαν χωρίς τσίπα τον ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!....
Και φυσικά τολμώ να τους αποκαλέσω υπόδικους  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ διότι ήδη εκ της μηνύσεως Αντωνίου  η οποία διαβιβάστηκε με το αρ.  3088/20-09-2011  διαβιβαστικό της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στην Βουλή των Ελλήνων και η οποία αναπόφευκτα έγινε αποδεκτή  και  αναγγέλθηκε στην ολομέλεια της Βουλής την 24-11-2011.......ο εισαγγελέας απεφάνθη στο σκεπτικό του ότι  οι ψηφίσαντες  την δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο είναι ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
Για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία, ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι υποψήφιοι και διεκδικούν την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του πατριώτη Ελληνικού λαού!  Όπως και στον νομό μας, όπου για δεύτερη φορά κατέρχεται στην εκλογική αναμέτρηση για την διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας η Βουλευτής  του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» και υπόδικη για εσχάτη προδοσία κυρία Παπαθανάση Αφροδίτη

Αναρωτιέμαι αν επιζητάτε να μπείτε και εσείς , άμα της εκλογής σας ως Βουλευτές, στην μαύρη λίστα των ταγών που εξανδραπόδισαν  Ελλάδα και Έλληνες ψηφίζοντας  τον ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 και 2 ή  στηρίζοντας  τον εμμέσως,  μέσω των εφαρμοστηκών νόμων  που εκπορεύονται από αυτόν …..και που αναγκαστικά θα  ακολουθήσουν   μετά το πέρας των εκλογών  αν επικρατήσουν , ....που το απεύχομαι,.... οι Μνημονιακοί συνέταιροι ΠΑΣΟΚ & ΝΔ , και θα κληθείτε και εσείς να τους ψηφίσετε και  να βάλετε την υπογραφή σας  ώστε να επικυρώσετε το τέλος της Χώρας μας………

Με τιμή
Αντιπλοίαρχος ΛΣ εα Λαλλάς Παναγιώτης  
μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου