Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΜΑΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
EDEN 2011
“ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΩΝ – ΠΕΡΙΟΧΩΝ”

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Δελφοί, 25 Ιουλίου 2011

Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής»


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10.30 -11.00 Eγγραφές συμμετεχόντων
Θα προσφερθούν καφές και αναψυκτικά στο αίθριο του συνεδριακού κέντρου.

11.00-12.00 Έναρξη τελετής – Χαιρετισμοί ...

«Σχέδιο διάσωσης και προστασίας του Δάντη» από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Άμφισσας

Φιλοζωικός Σύλλογος Άμφισσας

Ανακοίνωση

Σώστε τον Δάντη. (Σχέδιο διάσωσης και προστασίας του Δάντη)

Κυριολεκτικά γύρισε από την κόλαση. Μια κόλαση που του επέβαλε κάποιος ασυνείδητος και ανεύθυνος άνθρωπος. «Δάντης» ένας σκύλος μετρίου αναστήματος, ασπρόμαυρος, πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, παρόλο που κάποιος θέλοντας να τον περιορίσει και μάλλον να τον βασανίσει μέχρι θανάτου του έβαλε αλυσίδα – πνίχτη στο λαιμό. Η θέληση ...

Πολιτιστική βραδιά 'Υμνος στη Ζωή και στην Αγάπη 23 Ιουλίου 2011, 21.00, Παραλία Πανόρμου, θέση Παναγία


Ο Σύλλογος Γυναικών Πανόρμου σας προσκαλεί στην πολιτιστική βραδιά με θέμα "'Υμνος στη Ζωή και στην Αγάπη" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην Παραλία Πανόρμου, θέση Παναγία.

Ας ακούσουμε μαζί τη Φωνή ...

Νέα ιστοσελίδα απο την Περιφερειακή ενότητα Φωκίδας


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Άμφισσα, 21 Ιουλίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέο διαδικτυακό τόπο δημιούργησε η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, με ηλεκτρονική διεύθυνση www.fokida.net και σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων των συλλόγων.
Με το νέο νόμο του Καλλικράτη 3852/2011, ο ρόλος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης όσον ...

Πείραμα με μέλισσες στην Φωκίδα

κυψέλη / beehive
Όσοι διαβάζουν τακτικά το blog γνωρίζουν τι ήταν το “Φωκίδα Project”. Για όσους δεν γνωρίζουν να πώ εν τάχει οτι ήταν ένα μελισσοκομικό πείραμα, κατά το οποίο άφησα ενα μελισσοκομείο λίγο στην τύχη του για να δω αν μπορώ να εκμεταλλευτώ μέλισσες χωρίς να τους παρέχω σημαντική φροντίδα. Οσοι θέλουν να διαβάσουν όλες τις σχετικές αναρτήσεις – ημερολόγιο του συγκεκριμένου μελισσοκομείου μπορούν να το κάνουν εδώ (περιγράφονται όλες οι επισκέψεις) Το πείραμα έκανε τον κύκλο του, αφήνοντας πίσω ένα μελίσσι το οποίο είχα εντελώς ξεγραμμένο και στην τελευταία αναφορα στο “Φωκίδα Project”, δεν αναφέρω καν οτι ξέμεινε.
Να πω για το μελισσι ότι πήγε στο Κροκύλειο το Ιουλιο του 2007. Απο τότε πρέπει να ανοίχτηκε το ...

Δελτίο τύπου της ΑΚΕΣΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία Ν. Φωκίδας «Ακεσώ» επιθυμεί να
ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 στο
διήμερο αφιέρωμα στην «Οικονομική Κρίση & την Υγεία» στο Άλσος «Ευθύμιος Ζουμάς»,
και μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τους προβληματισμούς τους μαζί μας, καθώς και τους συνεργάτες από το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών...

Λεφτά δεν υπάρχουν, τα πήραν οι τράπεζες και οι εργολάβοιΣτην ενημέρωση για το ΕΣΠΑ, με καθυστέρηση 7 μηνών, μάθαμε ότι …λεφτά δεν υπάρχουν.
Η ιστορία -μας είπαν- έχει ως εξής: Αρχικά μοίρασαν 730 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Στερεάς. Μετά είπαν : ΟΚ, τα 525 είναι σίγουρα, τα άλλα 209 γράψτε τα. Μετά είπαν: η Περιφέρεια θα μοιράσει τα 254 εκατ. και τα υπόλοιπα πάνε σε φορείς ιδιωτικών επενδύσεων (τράπεζες και λοιποί) και υπουργεία. Μετά ήρθαν και άλλα 40 εκατ. από την Ε.Ε. για ένα πρόγραμμα με το μοιραίο όνομα JESSIKA. Αυτό ...

Καθαρισμός Μαρίνας Ιτέας από τον ΚΡΙΣΣΑΙΟ


Καθαρισμός Μαρίνας Ιτέας
Πραγματοποιήθηκε την τετάρτη 20/7 ο καθαρισμός ενός μεγάλου μέρους της μαρίνας της Ιτέας όπως είχε προγραμματιστεί. Συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός άχρηστων υλικών από το βυθό καθώς υπήρξε καλός συντονισμός και συνεργασία μεταξύ ελεύθερων δυτών και αυτοδυτών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και τους φίλους του συλλόγου για την συμμετοχή τους καθώς και το Υπολιμεναρχείο Ιτέας για την ασφάλεια που παρείχε στους δύτες μας από ...

Χορός της Γ΄Λυκείου Λιδορικίου


Χορός Γ' Λυκείου Λιδορικίου στο Cafe Louis Πέμπτη 21 Ιουλίου

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο για την υγεία


Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!..
ΟΙ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ…
20/7/2011
Η δήθεν διαβούλευση για τις αντισυνταγματικές συνενώσεις και τον τάχα εξορθολογισμό στον χώρο της Υγείας ολοκληρώνεται με την ανοχή, άρα την συμφωνία όλων(;). Οι κολαούζοι των κυβερνητικών απόψεων και στο νομό μας προσπάθησαν να αποδείξουν πως οι ανησυχίες μας οφείλονται σε οφθαλμαπάτη, φύσαγαν τον καπνό, έκρυβαν τη φωτιά: «Ναι, το νοσοκομείο Άμφισσας, τα κέντρα υγείας Ιτέας και Λιδορικίου θα αναβαθμιστούν, θα, θα….» Την ίδια ώρα οι δαπάνες δημόσιας υγείας μειώνονται δραματικά.
Τα υγειονομικά υλικά είναι σε πλήρη ανεπάρκεια, τα νοσοκομειακά κρεβάτια μειώνονται, ...