Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη Σκανδαλίδη

Λαμία, 1/ 06 / 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : « Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου »
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας, δια του κ. Περγαντά, συνεχίζει να μην λαμβάνει υπόψη της τις σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις μας, δηλαδή να προηγείται συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ή έστω σύσκεψη των επικεφαλής των Παρατάξεων, πριν την όποια επίσημη συνάντηση για συζήτηση σοβαρών θεμάτων με Υπουργό.
Παρόμοια ενέργεια καταγγείλαμε κατά τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ως κομματική φιέστα και δυστυχώς δικαιωθήκαμε.
Επομένως πιστεύουμε, ότι με την παρουσία μας στην επικείμενη ειδική συνεδρίαση του ...

Ο Αλέκος Αλαβάνος παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Ο Αλέκος Αλαβάνος παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί στη συνέλευση της παράταξης, ώστε να υπάρξει εναλλαγή προσώπων της "Ελεύθερης Αττικής"


Παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Αττικής ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής - Ελεύθερη Αττική» κ. Αλ. Αλαβάνος.
Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί στη συνέλευση της παράταξης, ώστε να ...

Η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ... ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ! Ο Σκανδαλίδης, ο Μόρνος και τα έργα

Του  Παύλου Δωριάδη

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή της Δωρίδας εδώ και αρκετά χρόνια είναι ο περίφημος αναδασμός στη πεδιάδα του Μόρνου.

Συζητήσεις , συσκέψεις, παρεμβάσεις , συγκεντρώσεις , διαμαρτυρίες και πάλι απ΄ την αρχή. Μέχρι και τα ΜΑΤ χρειάστηκε να παρέμβουν σε κάποιες περιπτώσεις.

Όλα ξεκίνησαν με καλές προθέσεις πριν από 25 περίπου χρόνια, για την καλύτερη αξιοποίηση του κάμπου .

Πέρασαν Κυβερνήσεις Ανδρέα, Τζανετάκη , Ζολώτα, Μητσοτάκη, Σημίτη , Καραμανλή και ...

1o Εσωτερικο Πρωταθλημα Αντισφαιρισης Γ.Σ.Ιτεας


Ο Γ.Σ . Ιτέας διοργανώνει το πρώτο εσωτερικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης.
Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της εταιρείας S&B που ευγενικά έχει παραχωρηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου.
Στο τουρνουά συμμετέχουν αθλητές 5-8 ετών (red court) 8-12(orange court) 12-16(green court) .
Οι κατηγορίες αντρών και γυναικών είναι Open με την συμμετοχή αθλητών από τις γύρω περιοχές και την Φθιώτιδα. Σας καλούμε να γνωρίσετε εμάς και την ομορφιά του τεννις σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.

Ξεχείλισαν από κόσμο Προπύλαια και Σύνταγμα, ένταση έξω από τη Βουλή

Ογκώδης η συγκέντρωση έξω από τη Βουλή και την Τρίτη



 Ισχυρή η συμμετοχή του κόσμου στην έβδομη ημέρα συγκεντρώσεων των «Αγανακτισμένων» στην Αθήνα, καθώς χιλιάδες κόσμου παρέστησαν στην εκδήλωση στα Προπύλαια που διοργάνωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να ενωθεί αργότερα με τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα.
Το μέγεθος του πλήθους στα Προπύλαια το απόγευμα της Τρίτης ήταν εντυπωσιακό, όπου η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών είχε διοργανώσει, με αφορμή το κίνημα των «Αγανακτισμένων», ανοικτή συγκέντρωση με ομιλητές τον πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη και τον Μίκη Θεοδωράκη.Μετά την εκδήλωση, πλήθος περίπου 7.000 διαδηλωτών -πολλοί από τους οποίους είχαν πάει στσα Προπύλαια από το Σύνταγμα- κινήθηκαν προς ...