Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Στο Eurogroup είναι κυνικοί γκάνγκστερ, λέει ο Τσίπρας

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Στουρνάρα

«Δεν είναι ανίκανοι στο Eurogroup, είναι κυνικοί γκάνκστερ», τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών ότι ευθυγραμμίστηκε με τον Γερμανό ομόλογό του στην απόφαση για την Κύπρο.

Την αμέριστη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κυπριακό λαό εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας πως «βρισκόμαστε στο πλευρό των αδερφών μας Κυπρίων αναλαμβάνοντας το κόστος της πράξης μας...

Τι είπε ο Μεντβέντεφ για τις διαπραγματεύσεις με την Κύπρο

Μεντβέντεφ: Η εμπλοκή μας στο κυπριακό φυσικό αέριο δεν είναι απλό θέμα

«Ήρθαν οι εταίροι μας και μας έφεραν ένα ολόκληρο πακέτο προτάσεων, συμπεριλαμβάνοντας όντως μια επιλογή από υλικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία θεωρούν ότι θα μπορούσαν να εξεταστούν προς απόκτηση από τη Ρωσική Ομοσπονδία. Όμως, η σειρά είναι ακριβώς αυτή: γίνονται οι προτάσεις της ΕΕ και μάλιστα είναι επιθυμητό να συμβαδίζουν κάπως με τους κανόνες της πολιτισμένης συμβίωσης και τους κοινώς αποδεκτούς κανόνες του διεθνούς δικαίου και της εσωτερικής νομοθεσίας, των Συνταγμάτων των εμπλεκόμενων κρατών και των αστικών κωδίκων των κρατών της ΕΕ, στα οποία παρέχεται η εγγύηση ότι δεν μπορεί να θιγεί η ιδιοκτησία και, κατόπιν τούτου, εμείς φυσικά, θα κάνουμε τις ...

Αλλάζει όψη η παραλία Βάθη Τολοφώνας με την τοποθέτηση εκατοντάδων δένδρων



Σύντομα αλλάζει όψη η παραλία Βάθης Τολοφώνας με τα εκατοντάδες δένδρα που φυτεύτηκαν με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολοφώνας και του Δήμου Δωρίδας.

Συγκεκριμένα ο  Δήμος Δωρίδος μετά από πρόταση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολοφώνος ...

Σήμερα το συνέδριο της ΓΣΕΕ στο οποίο θα παρευρεθεί ο Τ.Οικονόμου

Ο εργαζόμενος στο Αλουμίνιο της Ελλάδος και νέος αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τάκης Οικονόμου διάνυσε ως ένδειξη διαμαρτυρίας πεζός 750 χιλιόμετρα ''όσα και τα ευρώ που μας έκοψαν'' με τελικό προορισμός την Αλεξανδρούπολη ώστε να παρευρεθεί στο συνέδριο της ΓΣΕΕ το οποίο ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου. ..