Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δολοφονία αρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου

Σοκ έχει προκαλέσει  η δολοφονία απίστευτης αγριότητας με θύμα τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη,  που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου σημειώθηκε η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όταν Αλβανός κατάδικος Ιλία Καρέλι κάρφωσε αυτοσχέδιο μαχαίρι στο λαιμό του άτυχου 46χρονου υπαρχιφύλακα από το Αγρίνιο.

Ο βαρυποινίτης, σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, είχε υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης, καθώς είχε εκτίσει πάνω από τα 3/5 της ποινής του. Να σημειωθεί πως είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια και εννέα μήνες φυλάκιση για απόπειρα ...

ΕΣΠΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η κατάργησή της κρατικής χρηματοδότησης για την τοπική Αυτοδιοίκηση και η αντικατάστασή της με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ και ΣΔΙΤ είναι ο τρόπος που έχει επιλεγεί από την Τρόικα για την διάλυση του δημόσιου τομέα και την εκχώρησή του στους ιδιώτες, όποιoς θέλει να αντισταθεί στην Τρόικα δεν μπορεί να προσβλέπει σε κανενός είδους αναπτυξη με αυτά τα εργαλεία.
Iteanet

Του ΠΑΝ. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
Δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος που μας έχουν γανώσει το κεφάλι από το πρωί μέχρι το βράδυ, για την ''εξασφάλιση υψηλής χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ''. Είναι που δεν υπάρχει και υποψήφιος δήμαρχος, που για να δείξει πως έχει γνώσεις του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, δεν παραλείπει να υπόσχεται και ‘’αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ’’....

Εκδήλωση στην Άμφισσα από τους Πολίτες στο Προσκήνιο