Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Στα δικαστήρια η ΔΕΗ για τα χρέη του ομίλου Μυτιληναίου


Στα δικαστήρια η ΔΕΗ για τα χρέη του ομίλου Μυτιληναίου
Προσφυγή στη δικαιοσύνη προγραμματίζει η ΔΕΗ με στόχο να διεκδικήσει τις οφειλές που έχουν η Αλουμίνιον της Ελλάδος και η ΛΑΡΚΟ προς αυτήν. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Οι ανεξόφλητες οφειλές της Αλουμίνιον της ...

Αποχαιρετούμε τη Δόμνα Σαμίου


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

«Αποχαιρετούμε τη Δόμνα Σαμίου».
 Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Φωκίδας καθώς και τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Άμφισσας αποχαιρετούν την καλλιτέχνιδα που πλαισίωσε με την φωνή της την παραδοσιακή μουσική και την χορευτική παράδοση. Οι δράσεις της πολλές και όλες πραγματοποιημένες με μεράκι και αγάπη για το τραγούδι και την παράδοση...

Ρύθμιση Ασφαλιστικών Οφειλών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Εκδόθηκε η εγκύκλιος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών για την ενεργοποίηση του άρθρου 21 ν. 4038/2012 με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους συναδέλφους να ρυθμίσουν τις οφειλές που έχουν στον Οργανισμό από μη καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές.
Η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και καλούμε τους συναδέλφους που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Οι όροι της είναι οι κάτωθι:...

Ανακοίνωση για το θάνατο της Δόμνας Σαμίoυ απο Μουσικοχορευτικό και λαογραφικό όμιλο Ιτέας "ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ"


« …Η ελπίδα μου είναι το σχολείο. Η χαρά μου, η επιθυμία μου, ώσπου να πεθάνω, είναι να κρατηθεί το παραδοσιακό τραγούδι και να πάει σε όλη την Ελλάδα και να το μάθουν τα παιδιά μας και να το πάνε και εκείνα παρακάτω. Αλλιώς θα χαθεί κάποια μέρα…»
Δόμνα Σαμίου Ιανουάριος ΄08 περιοδικό ¨Χορεύω¨.

Ο Μουσικοχορευτικός και ...

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - Α.Ο. ΚΥΜΗΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ. ΣΤΟ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ

Η ΙΤΕΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ή ΟΧΙ..
ΕΤΣΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Για το κίνημα της πατάτας

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε να παίρνει διαστάσεις (και με την βοήθεια των ΜΜΕ) το χαρακτηριζόμενο ως «κίνημα της πατάτας», η πώληση δηλαδή μεγάλης ποσότητας πατάτας απευθείας από τον παραγωγό. Μετά την Κατερίνη, που έκανε την αρχή, σειρά πήραν και άλλες μεγάλες και μικρές πόλεις.
Η παράκαμψη των μεσαζόντων είναι αναντίρρητα μια σημαντική κίνηση, τόσο γιατί απομονώνει ένα κερδοσκοπικά μαφιόζικο κομμάτι της διακίνησης τροφίμων αλλά κυρίως γιατί δημιουργεί μια αυτοπεποίθηση στον κόσμο για τις δικές του δυνάμεις οργάνωσης.(Εδώ το ανέλαβε ο Δήμος, οπότε έχουμε μόνο το πρώτο όφελος) Τι προβάλλεται, όμως, μέσα από αυτό και ποια τα χαρακτηριστικά που τείνει να αποκτήσει;
Το σημαντικότερο στοιχείο που προβάλλεται είναι η χαμηλή τιμή της. Βεβαίως δεν ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

     Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας με οδηγό την ελπίδα και την αλληλεγγύη και σύμμαχο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ο Δήμο μας αναλαμβάνει κάποιες πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τα  αυξημένα προβλήματα των δημοτών του, που έθεσε τελευταία η κοινωνική οργάνωση. Όλοι είμαστε μέλη ενός κοινωνικού συνόλου με σκοπό τη βελτίωση της ζωής μας και την κοινή προκοπή.
    
     Μετά το κοινωνικό παντοπωλείο,...

Χρεοκοπημένοι αρχηγοί.

Γράφει ο Μικρός Φωκίων 
Όλος ο λαός ετοιμάζεται για τις 25 Μαρτίου. Έχουμε κλείσει ραντεβού με την εξέγερση. Ελπίζω να είναι μετά τις 11 το πρωί γιατί νωρίτερα θα κοιμάμαι.
Και να την τελειώσουμε την εξέγερση κατά τις 3 το μεσημέρι. Να πάμε και για κανένα καφέ μετά.
Αυτό το ραντεβού με την εξέγερση μου θυμίζει το ραντεβού του ΠΑΣΟΚ με την ιστορία.
Όπως το ΠΑΣΟΚ πήδηξε την ιστορία θα πηδήξουμε και εμείς την εξέγερση.
Εδώ μας έχουν κλέψει την ζωή και εμείς κλείνουμε ραντεβουδάκια.  Δυο χρόνια μας έχουν πιει το αίμα και έχουν ξεπουλήσει την χώρα και το μέλλον των παιδιών μας και εμείς, πότε ξεσπάμε με καμιά μούντζα και πότε κλείνουμε επαναστατικά ραντεβουδάκια για να ρίξουμε κανένα γιαούρτι....