Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Το στοιχειό της Χάρμενας στην Άμφισσα

65 χρόνια απο την Συμφωνία της Βάρκιζας

12 Φλεβάρη 1945 υπογράφεται Η συμφωνία της Βάρκιζας



και ένα τραγούδι -κριτική της ιστορίας της Αριστεράς και της σημερινής κατάστασης απο τα ένα νεολαιίστικο χώρο.
Μετά από 65 χρόνια ένας ακόμα Παπανδρέου σε διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους Τραπεζίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το έργο αυτό όμως δεν κρίθηκε ακόμα.
Τις διαπραγματεύσεις θα τις κερδίσουν όχι η κυβέρνηση αλλά οι εργαζόμενοι.

Ένα μεγάλο βήμα για το roadhouse blues club στην Ιτέα

Ένα μεγάλο βήμα...
Η αρχή έγινε. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες ο χώρος του Roadhouse Club άνοιξε ξανά.
Ευχαριστούμε πολύ τα καταστήματα ΜΩΛΟΣ και FASHION,το Iteanet και την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ,
και όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν την προσπάθειά μας.
Πολλές ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλα τα μέλη μας. Θα θέλαμε να συγχωρήσετε τις όποιες αδυναμίες παρουσιάστηκαν τις οποίες θέλουμε να μας επισημάνετε μαζί με τις ... προτάσεις σας στον αντίστοιχο χώρο στο Facebook , στο email: roadhousebluesclub@gmail.com καθώς και με προσωπική επαφή.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Καθαρή Δευτέρα 2010 στην Ιτέα

Η φετινή Καθαρή Δευτέρα είχε περισσότερο αέρα από ότι χρειαζόταν για το πέταγμα του αετού. Οι αετοί στριφογύριζαν στον ουρανό, ενώ οι έμπειροι χειριστές τους πρόσθεταν συνεχώς μεγαλύτερα κομμάτια ουράς μπας και καταφέρουν και ισορροπήσουν. Τις περισσότερες φορές όμως δεν άντεχαν ούτε τα ... σχοινιά που τελικά κόβονταν από τον αέρα και οι αετοί έφευγαν μακρυά.
Τα σπίτια κοντά στην Μαρίνα της Ιτέας δέχθηκαν πολλές επισκέψεις από αυτούς και αρκετοί μικροί μας δημότες έμειναν με το παράπονο. Πολλοί αετοί ακόμη ...αγνοούνται ενώ άλλοι κρέμονται επάνω σε δένδρα, ταράτσες, τέντες κλπ. που καλό είναι να μαζευτούν.
Μπορεί ο καιρός να μην βοήθησε το πέταγμα του αετού, βοήθησε όμως το γλέντι στην γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου "Δεσμός".
Φέτος ο χορός έγινε στον χώρο που χρησιμοποιεί το καλοκαίρι η καφετέρια "Μόλος". Εκεί προφυλαγμένοι από τον αέρα και τον ήλιο οι κάτοικοι γλέντησαν μέχρι αργά με κρασί, λαγάνα, χαλβά, ελιές, ταραμοσαλάτα και τουρσί προσφορά του Συλλόγου.

Η παρέλαση των αρμάτων στην Άμφισσα


Η παρέλαση του Βασιλιά Καρνάβαλου έγινε φέτος με βροχή στην Άμφισσα, γεγονός που δεν πτόησε όμως τους καρναβαλιστές. Δείτε μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση των αρμάτων που μας έστειλαν...

Καρναβάλι Ερατεινής 2010 "ο Γάμος"



Βροχερό καρναβάλι φέτος αλλά δεν πτοούμαστε!! Καλη Σαρακοστή σε όλους!!...

Από http://www.facebook.com/video/video.php?v=1312547608986&oid=25429627176