Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Καταγγελία για την δημιουργία νέου Λιμενικού Ταμείου στην Φωκίδα

Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα


ΚΥΡΙΟΙ
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ !!!
ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου στην Ιτεά!

Ο χοροδιδάσκαλος κ. Χρήστος Φλωκατούλας με τα το εφηβικό Τμήμα

Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου στην Ιτέα (Σάββατο, 30 – 6 -2012)

Παραδοσιακά ρουμελιώτικα ακούσματα και χορούς του τόπου μας παρουσίασαν το Σαββατόβραδο που μας πέρασε στον μώλο της Ιτέας το εφηβικό Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου. Αγόρια και κορίτσια, συνοδευόμενα από τον ...

Καθαρισμός φαραγγιού – ρέματος στην Παύλιανη (7-8 Ιουλίου). Δηλώστε συμμετοχή!


400x300x400x300-equal_images_FOTO_parkaki_150580_473434494779_764004779_5326190_38123_n.jpg.pagespeed.ic.YYIZYAMLhB

 Το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο εθελοντικός καθαρισμός του ρέματος και του χωριού, στο κομμάτι που ενώνει το χώρο με το υγροβιότοπο του Τζιρού.
 Ο καθαρισμός στοχεύει στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής, που για χρόνια είχε μείνει ανεξερεύνητη.
Παράλληλα θα ...

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θερινή Ημερίδα Ορίων (Χαλκίδα 30.06 – 01.07.2012)

Στους αγώνες συμμετείχαν δέκα αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας, οι οποίοι βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Ο αθλητής του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Αλέξανδρος έπιασε το όριο σε άλλα δύο αγωνίσματα (100μ. Ελευθ. και 400μ. Ελευθ.), ανεβάζοντας σε 3 τα αγωνίσματα που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ...

Στην Χάρμαινα μια βραδιά αφιερωμένη στους φοιτητές της Άμφισσας

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Δελφών (Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας) διοργανώνει την Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012 και ώρα 21.30, στην παραδοσιακή συνοικία της Χάρμαινας, μια βραδιά αφιερωμένη στους φοιτητές της πόλης μας.


Με φόντο το γεμάτο ...

Όλοι κάτι κέρδισαν, εκτός απ' την Ελλάδα

thumbΤου Σταύρου Χριστακόπουλου Η κατάληξη της ευρωσυνόδου κορυφής την περασμένη εβδομάδα άφησε πίσω της μια εντύπωση που σύντομα ξεθώριασε διεθνώς: ότι ο ευρωπαϊκός Νότος κατήγαγε μια μεγάλη νίκη επειδή ο Ιταλός Μόντι (κατά κύριο λόγο) και ο Ισπανός Ραχόι (κατά δεύτερο) «έτριξαν τα δόντια» στη Μέρκελ και την ανάγκασαν να υπαναχωρήσει χρηματοδοτώντας τις ευρωτράπεζες χωρίς επιβάρυνση των κρατών. Μέχρι που σκεφτήκαμε κι εμείς να... επωφεληθούμε!
Με τη Γερμανία στο καναβάτσο άλλωστε άρχισαν να γράφονται διάφορες αστειότητες, όπως ότι ο Γιάννης Στουρνάρας θα διεκδικήσει «ίση μεταχείριση» σε περίπτωση που οι τράπεζες άλλων χωρών επανακεφαλαιοποιηθούν χωρίς επιβάρυνση του δημόσιου χρέους των χωρών αυτών. Σχεδόν προεξοφλήθηκε από αρκετούς ότι η Ελλάδα θα ελαφρυνθεί από τα 50 δισ. τραπεζικούς χρέους τα οποία είναι προγραμματισμένο μέσω του PSI να επιβαρύνουν το ....

Ανοίγει από αύριο τις πύλες της στην Ιτέα η 8η Γενική Έκθεση ¨ Φωκίδα 2012 ¨

Ανοίγει αύριο  Τετάρτη  4 Ιουλίου τις πύλες της η 8η Έκθεση Γενικού Ενδιαφέροντος «ΦΩΚΙΔΑ 2012».

Θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 4 έως και 8 Ιουλίου 2012 στην Μαρίνα της Ιτέας.

 Η Έκθεση  «Φωκίδα 2012» που καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης παραγωγών και ...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟΥ

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ δήλωσε (χαζο)χαρούμενος και σίγουρος, όπως πάντα, ότι «όσα περισσότερα κάνουμε στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών, τόσο περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του δημοσίου χρέους με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην ΕΕ».
Την ίδια ώρα στο MEGA ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, έλεγε: «Είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους ...

Δεκαεννιάχρονος πίσω από την επίθεση κατά Αιγύπτιου στην Κρήτη, ανακοίνωση του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης


Εντοπίστηκε, ύστερα από έρευνες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο ένας εκ των δύο δραστών της επίθεσης σε βάρος ενός 38χρονου Αιγύπτιου τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου στην Ακτή Παπανικολή στα Χανιά.

Πρόκειται για ένα 19χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τον ξυλοδαρμό με λοστό και τον βαρύ τραυματισμό του 38χρονου.

Ο νεαρός κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοχρησία,...

Πεζοπορία στον Παρνασσό από τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Αράχωβας