Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΦΟΙ: ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Μια νέα «καταιγίδα» φαίνεται πως πλησιάζει για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ένας άλλος εκλεκτός της, ο τέως νομάρχης Φωκίδας και νυν δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης, μετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, κινδυνεύει με έκπτωση από το αξίωμα, κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
Δύο υποθέσεις παρανομιών
Στην πρώτη υπόθεση, ο Νίκος Φουσέκης κατηγορείται ότι κατά την περίοδο του 2003 ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

  Από τις 31-5-2011 αγνοείται  ο Παλαιστίνιος  πρόσφυγας, Γκαλέμπ  Ταλέμπ, που οι ελληνικές υπηρεσίες κρατούσαν  παράνομα στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη  χωρίς προσχήματα και με παραβίαση  κάθε  νομότυπης διαδικασίας από τις αρχές  Φεβρουαρίου.
        Η ελληνική αστυνομία ισχυρίζεται ότι απελάθηκε στο Λίβανο,    όμως  προκύπτει ότι δεν έχει περάσει ποτέ  από το αεροδρόμιο των Σπάτων  και δεν έχει  φτάσει ποτέ στο Λίβανο.

            Ο Παλαιστίνιος   απήχθη  από τον καταυλισμό προσφύγων στην Πεντέλη όπου ...

10ο Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους»


Tο φεστιβάλ - θεσμός πλέον επέστρεψε και … το γιορτάζει!!!
Σε μία χρονιά ορόσημο, καθώς συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής το κατασκηνωτικό φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους», έρχεται να μας ανεβάσει με τους υπέροχους καλλιτέχνες που φιλοξενεί και τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει.
Για τρεις ημέρες, από 22 μέχρι και 24 Ιουλίου, το οροπέδιο Αγίας Τριάδας στην Καλοσκοπή Δήμου Δελφών θα φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου γεμάτος ενέργεια να απολαύσει ένα μαγικό φυσικό τοπίο σε...

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
NO PASSARAN! ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!
Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα "έκτρωμα", το οποίο στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα, την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, προκειμένου να "διασωθεί" η Ευρωζώνη και το δολλάριο των ΗΠΑ, πράγματα βέβαια, που μάλλον είναι απίθανο να επιτευχθούν!
Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα κατατέθηκε, κουρελιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής, το Σύνταγμα και την ίδια τη Δημοκρατία, αφού σε αυτό εμπερικλείεται ένα απίστευτο σύνολο νομοθετικών παρεμβάσεων και μέτρων, σε ένα και μόνο άρθρο! Τέτοιας μορφής και έκτασης πραξικόπημα κατάλυσης της συνταγματικής δημοκρατίας, ίσως να μην έχει προηγούμενο!!!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σύνολο παρεμβάσεων μυθώδους ύψους € 28,26 δις ή 12% του ΑΕΠ, για τα έτη 2011 - 2015, εκ των οποίων τα €14,8 δις αφορούν ...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε η κυβέρνηση στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα τη χώρα και τον ελληνικό λαό.
Αν αυτό το πρόγραμμα-έκτρωμα ψηφιστεί και πολύ περισσότερο εφαρμοστεί, τότε θα δοθεί η χαριστική βολή στην ελληνική οικονομία, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μια ασπόνδυλη «μπανανία» των πολυεθνικών και οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν σε συνθήκες χειρότερες από ένα εφιαλτικό μεσαίωνα.
Αυτές τις ιστορικές ώρες όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς και πρώτα απ' όλα οι ηγεσίες τους οφείλουν επί τέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους!
 Οφείλουν εδώ και τώρα να παραμερίσουν όποιες άλλες διαφορές και προκαταλήψεις και να συμπαραταχθούν σε ένα ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Προς το Διοικητή της 5ης Υ. ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας,
κο Π. Τομάρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Σήμερα 9/6/2011, συγκεντρωθήκαμε όλοι οι ιατροί του Νοσοκομείου Άμφισσας, με την παρουσία, κατόπιν προσκλήσεώς μας, του Διοικητή του Νοσοκομείου, και με αφορμή την ...

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ στα Βασιλικά Ευβοίας


Ανταλλακτική Οικογιορτή στα Βασιλικά Β. Εύβοιας 10-13 ΙΟΥΝΙΟΥ


Συνάντηση ανθρώπων & ομάδων αλλά και προϊόντων με βάση την ανταλλαγή. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να προσφέρουν τη γνώση τους, την τέχνη τους και τα προϊόντα τους σε μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της ανταλλακτικής τους αξίας(!!!) τους καλούμε να έρθουν. Έχουν δεν έχουν υλικά αγαθά για ανταλλαγή!

Θα προσπαθήσουμε το κεντρικό πνεύμα αυτής της γιορτής να είναι η ανταλλαγή και όχι μόνον!
Είναι ένα πείραμα, ένα μικρό παιχνίδι φαντασίας στον δρόμο για τις ανεκτίμητες αξίες...

Οι αγανακτισμένοι της Ιτέας

Το καλό να λέγεται…


Έχουμε συνηθίσει να γκρινιάζουμε για όσα δεν γίνονται για το χωριό μας, την Αγία Ευθυμία. Δεν είναι γκρίνια από συνήθεια αλλά διότι θεωρούμε ότι ο τόπος μας έχει αδικηθεί κατάφωρα από τις κάθε λογής διαχρονικές εξουσίες.

Φυσικά, όταν διαπιστώσουμε ότι κάτι καλό γίνεται, έστω και μικρό οφείλουμε να το προβάλλουμε. Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να επισημάνει κάποια πράγματα που διαπιστώσαμε ότι έγιναν στο χωριό, τον τελευταίο καιρό, και δείχνουν, αν μη τι άλλο, πνεύμα νοικοκυροσύνης και επίδειξη ενδιαφέροντος για την καθημερινότητα ...