Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πάρτυ στην παραλία της Βίδαβης

Αγαπημένοι μας φίλοι!
Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος....Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο Beach Party στο Λιμανάκι, στην παραλία των Αγίων Πάντων. Φέρτε τους φίλους σας, και ελάτε να τα σπάσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε, να γελάσουμε πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά. Κάθε χρόνο όλοι μαζί κάνουμε αυτό το πάρτυ να γίνεται όλο ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΔΙΣΤΟΜΟ 2011"

"ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ"!
Είναι μια πρωτοβουλία του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου : "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ" που ανέλαβε την οργάνωση του, με συνδιοργανωτή 
τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και την ευγενή χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Στο ανοιχτό Θέατρο Μαυσωλείου Διστόμου το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 6 παραστασεις συνολικά(μία κάθε βράδυ στις 9.00)
 από ερασιτεχνικές ομάδες θεάτρου απ'όλη την ...

"Μίστερο Μπούφο" του Ντάριο Φο στην Άμφισσα


"Μίστερο Μπούφο" του Ντάριο Φο
με τη θεατρική ομάδα "Τσιριτσάντσουλες"

Το Σώμα Εθελοντών για την Υγεία Ν. Φωκίδας σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Άμφισσας φέρνει τον «Mistero Buffo» των Dario Fo & Franca Rame από την θεατρική ομάδα Τσιριτσάντσουλες, το Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 και ώρα 21.00, στην πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα.
Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στα κείμενα και τη θεατρική έρευνα των Dario Fo και ...

WHISPERS OF THE SEA 2η μέρα



Το ίδιο καλά όπως ξεκίνησε, ολοκληρώθηκε το 1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ νεολαίας WHISPERS OF THE SEA.

Μοναδική εξαίρεση η ξαφνική αδιαθεσία της Νανάς από τους RUMORS που δεν επέτρεψε στο συγκρότημα να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του.

Θα ήταν και μια ευκαιρία για να δούμε τον Paul Wassif που θα εμφανιζόταν για λίγο και τη χθεσινή βραδιά. Οι RUMORS ζητούν συγνώμη για το απρόσμενο γεγονός και υπόσχονται πως θα ...

προσπαθήσουν να είναι σύντομα πάλι κοντά μας.

Χθες εμφανίστηκαν οι:...

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην παραλιακή οδό «Ακτή Οιάνθη» από Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 έως Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 στο Γαλαξίδι

Οπως είμαι ευρέως γνωστό, με πρόσφατη απόφαση του ΔΣ Δελφών (αριθμ. 250/2011) επικυρώθηκε απόφαση της επιτροπής ποιότητας ζωής (που στηρίχθηκε σε πρόταση της Τ.Κ. Γαλαξιδίου και εισήγηση του Αντιδημάρχου της ΔΕ Γαλαξιδίου) που αφορούσε την απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην παραλιακή οδό «Ακτή Οιάνθη» από Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 έως Κυριακή 21 Αυγούστου 2011. Η απόφαση αυτή, που δίνει μια έστω «ντροπαλή» λύση στο πρόβλημα της υποβαθμισμένης ζώνης ...

Πάρτυ στο Κεφαλόβρυσο της Καλοσκοπής


Καλοκαιρινό Πάρτι!
14 Αυγούστου 2011, Κυριακή, Κεφαλόβρυσο Καλοσκοπής

Το Κεφαλόβρυσο Καλοσκοπής είναι μέρος φιλόξενο και με σπάνια ομορφιά, μόλις 5' από το κέντρο του χωριού. Αποτελεί την κύρια φυσική πηγή υδροδότησης του χωριού, ενώ περικλείεται από έλατα, πλατάνια και τρεχούμενα νερά.

Στο ξύλινο μπαράκι θα σερβίρονται μπύρες, ποτά, κοκτέιλ, χυμοί και..

Οι εκδηλώσεις στο Γαλαξίδι από τους Εθελοντές Πολιτισμού Γαλαξιδίου

Φίλες και Φίλοι,
Σας στέλνουμε σε επισυναπτόμενα αρχεία το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Αυγούστου και τις ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά.
Σας περιμένουμε.

Να περνάτε καλά
Για τους Εθελοντές Πολιτισμού Γαλαξιδίου
Σπύρος Καβακόπουλος

* Δεν ζητάμε και δεν επιθυμούμε χρηματοδότηση από κανέναν. Τα όποια έξοδα βαρύνουν τους Εθελοντές.
Ο Αύγουστος είναι μήνας κορύφωσης των δράσεων των Εθελοντών Πολιτισμού Γαλαξιδίου. Οι δράσεις μας προσεκτικά σχεδιασμένες, άλλες για παιδιά και άλλες για ενήλικες, προσπαθούν να δώσουν το «περιττό» (για πολλούς), που όμως είναι αναγκαίο για τον πολιτισμό της χώρας.



Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας του Ινστιτούτου Γκαίτε και της Media del Arte, αναβαθμίζει το θερινό πρόγραμμα και αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας.



Πέραν του δημοσιοποιημένου προγράμματος Αυγούστου, για κάθε εκδήλωση ή πακέτο εκδηλώσεων, θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά μέσω των τοπικών ΜΜΕ ή emails, ώστε να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες και ανάλογα να κάνετε τις επιλογές σας.

* Οι δράσεις μας όσες απαιτούν χρήματα, δίδονται από μας τους εθελοντές, καθώς δεν ζητάμε και δεν επιθυμούμε δημόσια χρηματοδότηση.

Oδοιπορικό στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΙΡΡΑ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΡΡΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 και ώρα 21:30


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρρας σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών και τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας σας προσκαλούν στην Πλατεία της Κίρρας, στην εκδήλωση με θέμα :

«Oδοιπορικό στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΙΡΡΑ»...

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός του Αλιευτικού Καταφυγίου Ερατεινής του Δήμου Δωρίδας με την συμμετοχή μελών του Συλλόγου μας και των δημοτικών συμβούλων κ. Πολίτη Σταύρου και κ. Χαραλάμπους Εμμανουήλ. Στον καθαρισμό που διήρκεσε 4 ώρες περισυνελέγη η πιο μεγάλη ποσότητα ανακυκλώσιμων υλικών, από ρόδες, μπαταρίες, ζάντες  φορτηγών αυτοκινήτων έως ...

ΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ 5 ΡΙΧΤΕΡ Επίκεντρο του σεισμού η Ναύπακτος


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα Κυριακή απόγευμα στις 17:35 με επίκεντρο τη Ναύπακτο.

Η δόνηση ήταν σύντομη, μερικών δευτερολέπτων, αλλά απότομη και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο Δήμους Ναυπακτίας , Δωρίδας , Πατρών αλλά και στο Δήμο Δελφών.

Το εστιακό βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα και πολύ κοντά στη Ναύπακτο...