Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τέλος εποχής?????

Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται πολύ παράξενο…. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το είχα συνηθίσει. Μεγάλο κομμάτι της ζωής της οικογένειάς μου, ξεκινώντας από τον παππού μου και φτάνοντας μέχρι σήμερα.
Μετά από 55 χρόνια περίπου, η γωνία που σχηματίζουν οι οδοί Γιαγτζή και Αθ . Διάκου έπαψε να στεγάζει ένα μανάβικο όπως όλοι είχαμε συνηθίσει. Έφτασε η ώρα ο πατέρας και η μάνα μου να ξεκουραστούν… Πολύ δουλειά τόσα χρόνια. Ατέλειωτα ξενύχτια, ατέλειωτες ώρες ξεφορτώματος, εκατοντάδες ταξίδια για νέα εμπορεύματα, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
Δεν ήταν εύκολο. Για τον πατέρα ήταν το δεύτερό του σπίτι. Ήταν πολύ μικρός όταν ο  ...

Το Ρακαριό του Σάλωνα

Μιας και η εποχή το προστάζει και τα καζάνια έχουν αρχίσει και δουλεύουν στο Φούλ, σήμερα αποφασίσαμε να προβάλουμε μια ακόμα τοπική επιχείρηση με πολύ καλό προιόν .

Το "Ρακαριό του Σάλωνα"
Με οικογενειακή σχέση με το απόσταγμα ο Χρήστος Ανδρέου παράγει στην Άμφισσα στην διεύθυνση Δημητρά 6 το Σαλωνίτικο τσίπουρο.

Απόσταγμα ψυχής ...στεμφύλων το ονομάζει και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το δοκιμάστε.

Τηλ. 2265-0-22933

http://rakario.blogspot.gr

http://www.rakariotousalona.4ty.gr/

Μετά τον Χριστοφοράκο το έκασε και ο Φόλκερ Γιουνγκ, τυχαίο δεν νομίζω.

Κόντρα στην εξεταστική για τη Siemens με φόντο τη διαφυγή του Φόλκερ Γιουνγκ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ανέλαβε να διενεργήσει εισαγγελέας Εφετών για τη διαφυγή του πρώην μεγαλοστελέχους της Siemens Φόλκερ Γιουνγκ.
Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον κατηγορούμενο, καθώς παραβίασε με τη διαφυγή του τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Ο Φόλκερ Γιουνγκ είχε απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου του 2009 στον τότε ανακριτή της υπόθεσης της Ζίμενς Ν. Ζαγοριανό για τις κατηγορίες της συνέργειας σε δωροδοκία (σε συνδιασμό με το ...

ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΛΥΚΟΥ (CANIS LUPUS) στην περιοχή ''Ράχη'' του χωριού Λιβαδάκι Ορεινής Ναυπακτίας:



Πρόσκληση σε συνέλευση του Αυτοδιοικητητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, όσες και όσοι συμμετέχουν ή ενδιαφέρονται για το Αυτοδιοικητικό κίνημα, συναντιόμαστε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 11.00, στο πνευματικό κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Θα συζητήσουμε για την αποτίμηση των περιφερειακών εκλογών, τα βασικά θέματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο διεκδικήσεων των πολιτών, το επόμενο διάστημα και την διεύρυνση των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών, ώστε να διευκολυνθεί η ισότιμη ...

«Εφιάλτης» των λαών το ΔΝΤ


«Αυτό, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες είναι η άγνοια»

O Webster Tarpley δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν, είναι συγγραφέας, ερευνητής και πτυχιούχος Ιστορικός και Οικονομολόγος, Αναλύει με εξαιρετικό, εκτενή και κατανοητό τρόπο, τα εγκλήματα της νεοταξίτικης ολιγαρχίας, αφ’ενός μέσα από το δόγμα του υπερπληθυσμού και το ψευτο-οικολογικό εφεύρημα, που θέλει την καταστροφή των βιομηχανιών αλλά και την πληθυσμιακή μείωση (εξόντωση) για την «προστασία» του δήθεν υπερθερμαινόμενου πλανήτη, αφ’ετέρου με τη δαμόκλειο σπάθη που λέγεται ΔΝΤ η οποία αιωρείται απειλητικά πάνω από τα κράτη στον πλανήτη, και την εθνική τους κυριαρχία:

« Αυτό, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες με απόλυτη καταστροφή, δεν είναι το χρέος. Αυτό, το οποίο τους απειλεί, είναι η άγνοια. Οι Έλληνες αγνοούν τα πλέον βασικά πράγματα της οικονομίας και σ' αυτήν την άγνοια στηρίζονται τόσο οι ξένοι, που τους λεηλατούν, όσο και οι δικοί τους "Εφιάλτες", που τους προδίδουν...

Ποδηλατικό ορεινό μονοπάτι Αμφίκλειας-Παρνασσού

Για να ξεφύγουμε λίγο από τις εκλογές θα παρουσιάσουμε ένα άλλο θέμα.
Εδώ και κάποιους μήνες μια παρέα από δραστήριους νέους της Αμφίκλειας που ασχολούνται εκτός των άλλων και με την ποδηλασία και συγκεκριμένα με το downhill, αποφάσισε να καθαρίσει ένα παλιό μονοπάτι που υπήρχε πάνω από την Αμφίκλεια στον Παρνασσό και συγκεκριμένα στη θέση Μπογδάν.
Και ασχολήθηκε με το εγχείρημα με πολύ ζήλο και φυσικά με πολύ και επίπονη προσωπική εργασία, (επειδή το είδα όλο το μονοπάτι, τα παιδιά έχουν κάνει πολύ δουλειά και μπράβο τους).
Είχαν απευθυνθεί κάποια στιγμή και στον Δήμο Αμφίκλειας για βοήθεια, αλλά δεν βρέθηκαν τα ...

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίκλειας διοργανώνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στο Μπράλο τη Γιορτή Τσίπουρου στις 12:30μ.μ. στη κεντρική πλατεία στο κοινοτικό κατάστημα.άφθονο τσίπουρο, κρασί, κοντοσούβλι και ...

Eπαναληπτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Φωκίδας

Το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Φωκίδας καλεί όλα τα ιδρυτικά μέλη του στην επαναληπτική Γ.Σ. που θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 17/11/10 και ώρα 7.30 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Άμφισσας.
Κατά τη συνέλευση του παραρτήματος μπορούν να παραβρίσκονται και τα δόκιμα μέλη, θα ...