Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η ελληνική οικονομική κρίση στο aljazeera

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ’ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

Από τον Περικλή Ν.Λουκόπουλο, Δημοσιογράφο

Ο ‘Καλλικράτης’ είναι μια σοβαρή μεταρρύθμιση για την κοινωνία μας και την ανάπτυξη του τόπου.
Σίγουρα θα σφραγίσει την πορεία της χώρας στα διοικητικά και αποκεντρωτικά θέματα για τις επόμενες δεκαετίες .
Οι αρχές και η φιλοσοφία του έχουν κατατεθεί από την Κυβέρνηση.
Ο τρόπος που θα εφαρμοστεί και η χωροταξική του διάρθρωση είναι το ζητούμενο
και γι αυτό πριν γίνει Νόμος του Κράτους , γίνονται σειρά συζητήσεων , τοποθετήσεων ...και προτάσεων από αρμόδιους φορείς , φυσικά πρόσωπα ,
πολιτικούς , και εκπροσώπους της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο ‘ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

Στη Φωκίδα έγιναν και γίνονται πολλές συζητήσεις . Ακουστηκαν και ακούγονται διάφορες προτάσεις και θέσεις και κύρια από τους πολίτες που ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικα .Πολλές από τις προτάσεις αυτές έχουν υιοθετηθεί από πλειοψηφίες Δημοτικών Συμβουλίων των σημερινών 12 Δήμων της Φωκίδας. Επίσης υπάρχει πρόταση εδώ και αρκετό καιρό από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,ενώ είναι εκπεφρασμένη θέση και βούληση της κυβέρνησης για μη αλλαγή των σημερινών ορίων σε Νομαρχίες και Περιφέρειες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΜΗ

Μελετώντας διεξοδικά όλες αυτές τις εισηγήσεις και προτάσεις σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια βιώσιμη συνισταμένη λύση, που να δίνει προοπτική , ανάπτυξη ,και σωστή λειτουργία των τοπικών κοινωνιών στη Φωκίδα, όπως αυτές έχουν σήμερα δομηθεί και διαμορφωθεί από την ίδια τη ζωή, χωρίς αναχρονιστικές παραπομπές, ξεπερασμένες διοικητικές αναφορές και μικροτοπικιστικές ιδιοτέλειες, κάνω πρόταση που πιστεύω θα έχει την συντριπτική αποδοχή των πολιτών και φορέων της Φωκίδας, αφού ουσιαστικά ,όπως προανέφερα, είναι η συνισταμένη των δικών τους προτάσεων. Επίσης και οι πληθυσμοί των νέων Δήμων διαμορφώνονται σε μια ισόρροπη κατανομή.

1.ΔΗΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ( 13.279 κάτοικοι) ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ : ΑΜΦΙΣΣΑ

Συνένωση των Δήμων Άμφισσας και Λιδορικίου



2. ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ (13.289 κάτοικοι) ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ : ΙΤΕΑ

Συνένωση Δήμων Ιτέας , Δελφών, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας



3.ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΑΣ (6.257 κάτοικοι) ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ : ΓΡΑΒΙΑ

Συνένωση Δήμων Καλιέων, Γραβιάς. Παρνασσού



4. ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ (10.294 κάτοικοι) ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ : ΕΥΠΑΛΙΟ

Συνένωση Δήμων Ευπαλίου , Τολοφώνας , Βαρδουσίων



ΛΥΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Η πρόταση αυτή γίνεται για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που δημιουργούνται και αντιδράσεις μεταξύ των ήδη υφιστάμενων Δήμων στη Φωκίδα, στη διαδικασία υλοποίησης του ¨Καλλικράτη¨.

Έχουν μελετηθεί περίπου 80 εισηγήσεις – προτάσεις που έγιναν μέχρι τώρα ,πολλές μάλιστα έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω συνεντεύξεων σε τοπικές εφημερίδες, από Δημάρχους , Αντιδημάρχους , Δημοτικούς Συμβούλους , Νομαρχιακούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων , κομματικά στελέχη κ.ά.

Είναι λύση ρεαλιστική και αναπτυξιακή αφού προέρχεται ουσιαστικά από τον ίδιο τον πολίτη της Φωκίδας , τον παραγωγικό ιστό , την ίδια την κοινωνία.

Είναι λύση ουσιαστικά που καταξιώνει την καθημερινότητα και την λειτουργία των τοπικών κοινωνιών , όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες , και δεν έρχεται ¨καπέλλο¨ από τα πάνω προς τα κάτω για να εξυπηρετήσει κάθε λογής

μικροσυμφέροντα , τοπικιστικά και παραγοντίστικα ,ούτε παμπάλαιες διοικητικές

διαιρέσεις που δεν υφίστανται με οποιονδήποτε τρόπο ,εδώ και δεκαετίες.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ

Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Απαραίτητο στοιχείο , εκτός άλλων , είναι η άμεση δημιουργία του οδικού άξονα

Άμφισσας – Λιδορικίου σε επίπεδο εθνικής οδού , όπου θα δώσει ουσιαστική

τουριστική και παραγωγική ανάπτυξη :

-στο χειμαζόμενο σήμερα Δήμο Λιδορικίου

-στην παραλίμνια ζώνη και την ίδια τη λίμνη

-στους ορεινούς όγκους της περιοχής

-σε σημαντικά χωριά πάνω στον άξονα ,όπως Αγία Ευθυμία , Βουνιχώρα, Μαλανδρίνο , Αμυγδαλιά και Πεντάπολη .

Θα δημιουργηθεί ουσιαστικά μεταξύ Άμφισσας , Λιδορικίου και των 5 αυτών χωριών ένας ενιαίος κοινωνικός , εμπορικός ,τουριστικός , πολιτισμικός άξονας-ιστός ανάπτυξης, με σημαντική εξέλιξη και προοπτική μέσα από έναν ενιαίο Δημοτικό προγραμματισμό .

Το έργο αυτό , υψηλού κόστους , θα πρέπει να συμφωνηθεί και αποφασισθεί εκ των προτέρων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια , Νομαρχία ,Δήμους (κλπ) γιατί ίσως στερήσει κάποια χρήματα από άλλα έργα στη Φωκίδα , και γι αυτό θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη των άλλων Δημοτικών Αρχών. Διαφορετικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κι αν γίνει θα είναι εξωραϊσμός του ήδη υπάρχοντος .

Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του σε ότι αφορά το Λιδορίκι θα λειτουργεί όπως σήμερα με Αντιδήμαρχο Φωκίδας με όλες τις αρμοδιότητες της Δημαρχίας .

Τα πολλαπλά λειτουργικά και κοινωνικά οφέλη των δύο πόλων, Άμφισσα και Λιδορίκι της Δημαρχίας Φωκίδας ,όπως θα διαμορφωθεί , είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού , για κάθε ανιδιοτελή και καλοπροαίρετο. .

Τέλος όσον αφορά τους άλλους Δήμους, δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση στην χωροταξική , κοινωνική και αναπτυξιακή προοπτική τους μια και οι εκπρόσωποί τους αυτές τις κατευθύνσεις , προτάσεις και λύσεις έχουν δώσει.
Από palioxari

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου οι νέοι συνήγοροι

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλαβαν νέοι συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μετά την παραίτηση των Αλ. Κατσαντώνη και Χρ. Μυλωνόπουλου. Το αίτημα των νέων συνηγόρων για αναβολή της δίκης προκάλεσε ένταση στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση, καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου, Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η αναβολή της δίκης σημαίνει νέα δικάσιμος με νέα σύνθεση δικαστηρίου.

Οι νέοι συνήγοροι ζήτησαν να αναβληθεί η δίκη για 1 εβδομάδα, με σκοπό να ενημερωθούν για τη δικογραφία και να τους κοινοποιηθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων που έχουν προηγηθεί. Το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, στην τοποθέτησή του επί του αιτήματος αναβολής, υποστήριξε ότι «το... κριτήριο της δίκαιης δίκης έχει παραβιαστεί, αφού η ηγεσία της δικαιοσύνης, δηλαδή η πολιτική, αποφάσισε για τον τόπο της διεξαγωγής της». Πρόσθεσε ότι από δημοσιεύματα στον Τύπο δημιουργείται σκεπτικισμός για την υπόθεση, συμπληρώνοντας πως «το τελευταίο που θα περίμενε ο πολίτης είναι να υπάρχει διάσταση μεταξύ κοινωνικού και δικαστικού κλίματος».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο Αλ. Κούγιας σημείωσε ότι «Κατά την άποψη του κ. συναδέλφου αν έξω από ένα δικαστήριο οι πολίτες φωνάζουν "σκοτώστε τον κατηγορούμενο" θα πρέπει να τον εκτελούμε ανεξαρτήτως του τί γίνεται εντός αιθούσης και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες όπως στον εμφύλιο. Και αν κάνουμε λάθος, ε, δεν πειράζει. Να τον τιμούμε μετά όπως τον Μπελογιάννη».

Ειδικότερα, ως προς τη διεξαγωγή της δίκης στην Άμφισσα, ο κ. Κούγιας αναρωτήθηκε τι ενοχλεί την πολιτική αγωγή η Άμφισσα. «Μήπως γιατί δεν είμαστε στην Αθήνα, να έχουμε 50.000 ανθρώπους έξω από το δικαστήριο από αυτούς που αυτοί επιδοτούν να καίνε γραφεία; Αν είναι ένοχος ο εντολέας μου να καταδικαστεί ισόβια. Αλλά να έχει μια δίκαιη δίκη».

Υποστήριξε μάλιστα ότι θα μπορούσε να σκεφθεί πως η πολιτική αγωγή επιθυμεί με το αίτημά της να αλλάξει σύνθεση το δικαστήριο επειδή με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να καταρρέει το κατηγορητήριο.

Απαντώντας στο παραπάνω, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε πως δεν γνωρίζει να υπάρχει στη συνείδηση κανενός παγιωμένη άποψη ότι κατέρρευσε το κατηγορητήριο. «Εγώ αρνούμαι να εφαρμόσω τηλεοπτική δικονομία. Ο καθένας ό,τι είναι, αυτό δείχνει. Η δίκη αυτή δεν θα κριθεί στις εντυπώσεις».

Η πολιτική αγωγή ζήτησε επίσης από το δικαστήριο την εξέταση εκ νέου της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Βέρτζιν Τσαλικιάν, τον ορισμό αναπληρωτών δικαστών και την επίσημη μαγνητοφώνηση των πρακτικών.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου εν συμβουλίω, με προεδρεύοντα τον πρόεδρο Πρωτοδικών Λιβαδιάς, απέρριψε τη δήλωση αποχής που υπέβαλε στις 11 Μαρτίου η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ατζελίτα Παπαβασιλείου.

Η δήλωση της κ. Παπαβασιλείου υποβλήθηκε μετά την παραίτηση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, όταν απορρίφθηκε το αίτημά τους να ασκηθεί ποινική δίωξη στη μάρτυρα Αντα Τζιορμπατσιούδη. Η πρόεδρος εξέλαβε την παραίτηση των δύο δικηγόρων ως αμφισβήτηση του δικαστηρίου. Η νέα πολιτική αγωγή δήλωσε σήμερα στο δικαστήριο ότι ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας σε βάρος της μάρτυρος για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 23 Μαρτίου.
Από ΜΠΕ ΑΠΕ

Η Τράπεζα της Ελλάδος ποιους εκπροσωπεί;

Τόσα χρόνια διαβάζουμε για την Τράπεζα της Ελλάδος που πήρε τα χρήματα των αποθεματικών των ταμείων για τις συντάξεις των εργαζόμενων και τα έδωσε άτοκα στις τράπεζες.
Τι είναι όμως αυτή η τράπεζα , γιατί έκανε όλες αυτές τις ενέργειες , γιατί δεν της ζητήθηκε ποτέ ευθύνη, γιατί σήμερα πάλι θέλουν να δώσουν σε αυτήν την διαχείριση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων;
Ας δούμε καταρχάς στην Ιστοσελίδα της, είναι μια ιδιωτική τράπεζα που ιδρύθηκε το ... 1927, βάσει ενός Παραρτήματος του Πρωτοκόλλου της Γενεύης

Ας δούμε ποιοί είναι στο διοικητικό συμβούλιο και τι βρήκαμε για τον καθένα από αυτούς:
Προβόπουλος A. Γεώργιος Διοικητής Τραπεζικό στέλεχος
Δενδρινού-Λουρή Δ. Ελένη Υποδιοικητής οικονομολόγος
Παπαδάκης Μ. Ιωάννης Υποδιοικητής
Γοζαδίνος Γ. Ιωάννης Σύμβουλος.
Δημόπουλος Δ. Γεώργιος Σύμβουλος.
Θωμόπουλος Α. Παναγιώτης-Αριστείδης Σύμβουλος. Τραπεζίκό στέλεχος
Κασιμάτης Ν. Γεώργιος Σύμβουλος Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
Κυριακόπουλος Π. Οδυσσέας Σύμβουλος. Ο γνωστός μας Κυριακόπουλος
Μυλωνάς Α. Γεώργιος Σύμβουλος. Ο γνωστός απο την απαγωγή βιομήχανος ΒΙΟΜΥΛ και πρόεδρος βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Οικονόμου Ε. Γεώργιος Σύμβουλος.
Πολυζωγόπουλος Σ. Χρήστος Σύμβουλος. Ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ σε ρόλο ακριβοπληρωμένου μαϊντανού. Παναγόπουλε πως σου ξέφυγε η θέση;
Χανδρής Δ. Μιχαήλ Σύμβουλος. Είναι πλοιοκτήτης αλλά και στο Real Estate. Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Ομίλου ΧΑΝΔΡΗΣ, Ιδρυτής της CELEBRITY CRUISE LINE και σήμερα ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ CARIBBEAN CRUISE LINE, είναι επίσης μέλος του COMMITTEE ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ στο Λονδίνο
Nτζιούνης Σ. Χρήστος Επίτροπος του Κράτους

Αυτή η ιδιωτική τράπεζα
  • Συμμετέχει στη χάραξη της ενιαίας νομισματικής πολιτικής της ζώνης του ευρώ και την εφαρμόζει στην Ελλάδα.
  • Διαχειρίζεται για λογαριασμό της ΕΚΤ μέρος των σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθεσίμων της τελευταίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ.
  • Ασκεί την επίβλεψη των συστημάτων και των μέσων πληρωμών, με σκοπό τη διασφάλιση της σταθερότητας, της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητάς τους. Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας αυτής, παρακολουθεί και επιβλέπει, μεταξύ άλλων, το σύστημα πληρωμών ΔΙΑΣ και το Γραφείο Συμψηφισμού Αθηνών. Από τις 19 Μαΐου 2008, συμμετέχει στο Target2 , το νέο διευρωπαϊκό σύστημα ταχείας μεταφοράς κεφαλαίων και διακανονισμού σε συνεχή χρόνο.
  • Προωθεί ρυθμίσεις για τη διατήρηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και την αποτελεσματική διαχείριση χρηματοπιστωτικών κρίσεων.
  • Συλλέγει στατιστικά στοιχεία από νομισματικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (δηλαδή, τις τράπεζες και τα αμοιβαία κεφάλαια διαχείρισης διαθεσίμων).
  • Εκδίδει τραπεζογραμμάτια ευρώ, τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα, μετά από έγκριση της ΕΚΤ, και είναι αρμόδια για την κυκλοφορία και διαχείριση των τραπεζογραμματίων και κερμάτων ευρώ στην Ελλάδα.
  • Φροντίζει για την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων ανά αξία, είτε από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ), είτε από διασυνοριακές χρηματαποστολές, καθώς και για την ασφαλή αποθήκευση, διακίνηση και την επανακυκλοφορία ή την καταστροφή τους και μεριμνά για τον ομαλό εφοδιασμό της οικονομίας.

2. Άλλες Αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος

  • Εποπτεύει τα πιστωτικά ιδρύματα καθώς και ορισμένες κατηγορίες επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα της οικονομίας.
  • Έχει την ευθύνη για τη διαχείριση και τη λειτουργία του Συστήματος Παρακολούθησης Συναλλαγών επί Τίτλων με Λογιστική Μορφή (Άυλοι Τίτλοι).
  • Έχει την ευθύνη της λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Δευτερογενούς Αγοράς Τίτλων (ΗΔΑΤ).
  • Έχει αναλάβει το χρηματικό διακανονισμό των συναλλαγών της ΕΧΑΕ μέσω του συστήματος SMART (System for Money Settlement of Athex Reconciled Transactions).
  • Κατέχει και διαχειρίζεται τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθέσιμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Εξυπηρετεί το Ελληνικό Δημόσιο ως ταμίας και εντολοδόχος τού.
  • Καταρτίζει και δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ελληνική οικονομία και διενεργεί εξειδικευμένες στατιστικές έρευνες.
  • Δημοσιεύει εκθέσεις και διεξάγει ερευνητικό έργο στο πλαίσιο της παρακολούθησης και ανάλυσης της οικονομικής συγκυρίας και της νομισματικής πολιτικής.
Δηλαδή οι ενωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης έφτιαξαν την ιδιωτική Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στην Ελλάδα την ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδος που διοικείται με συμβούλιο από τραπεζίτες, βιομηχάνους και εφοπλιστές για να κάνουν την δουλειά τους.
Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε την αιτία των δεινών μας, γιατί η πολιτική εξουσία πληρώνεται μόνο για να εξυπηρετεί την οικονομική εξουσία.
Γιατί το κράτος δίνει τζάμπα χρήματα στις τράπεζες για να τα δανείσουν κατόπιν με 7% , γιατί δεν τολμάει να ζητήσει τα κλεμμένα από τις τράπεζες αποθεματικά των ταμείων.
Γιατί οι τραπεζικές συναλλαγές δεν έχουν ΦΠΑ, γιατί οι τράπεζες φορολογούνται με 10% όταν εμείς φορολογούμαστε πολλαπλάσια;
Γιατί ζητάει όλα τα χρήματα από τους εργαζόμενους και ούτε ένα ευρώ απο τις τράπεζες.
Γιατί η διαφθορά, η διαπλοκή και η διασπάθιση του Δημόσιου χρήματος είναι δομική συνέπεια αυτής της λειτουργίας του κράτους.

Επείγουσα συνεδρίαση για τον Καλλικράτη στο Γαλαξίδι

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
(Πρακτικό 5o )

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλαξιδίου, σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ. 2 του N.3463/06 επειδή το ζήτησε το σύνολο των συμβούλων της μειοψηφίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο (Παρθεναγωγείο) την 17η Μαρτίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα
6.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την... πορεία του Δήμου Γαλαξιδίου ενόψει εφαρμογής του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΛΤΑΣ

Ο Θάνος Καλλίρης και η Μαριάννα Βούλγαρη στους Δελφούς

Καλίρης Μαριάνα ΒούλγαρηΤΗΝ ΤΡΊΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 11

ΣΤΟ

DOWN TOWN CLUB,

DELPHI GREECE

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ!!!!!!!!!!

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ

Η ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

Άλλοι καλλιτέχνες από την Άμφισσα που θα συμμετάσχουν στην Έκθεση


Σας δίνουμε ακόμα ένα δείγμα της δουλειάς που θα εκτεθεί στην έκθεση «Χειρωνακτήματα» από πέντε καλλιτέχνες από την Άμφισσα, στις 24 Μαρτίου.
Οι φωτογραφίες είναι απο τον Γιάννη Κουλελή...












Τσούνης Ιωάννης






Τσικνής Κωνσταντίνος







Σκυλογιάννης Γιώργος

SMALL BLUES TRAP στό Roadhouse Blues Club στην Ιτέα

Το επόμενο Σάββατο 20 Μαρτίου οι SMALL BLUES TRAP θα εμφανισθούν στο χώρο του Roadhouse Blues Club

Small Blues Trap:

Παύλος Καραπιπέρης :

Φωνή , φυσαρμόνικα , steel guitar

Παναγιώτης Δάρας : Κιθάρα

Λευτέρης Μπέσιος : Μπάσο

Στάθης Ευαγγελίου : Τύμπανα
* Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την κάρτα μέλους Μαρτίου
Από roadhousebluesclub