Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ΚΙ ΕΓΩ"

 
Την Κυριακή 4/12/2011 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο Ιτέας 
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ΚΙ ΕΓΩ
THE UGLY DUCKLING AND ME!
των Μάικλ Χέγνερ και Κάρστεν Κίλεριτ

-ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΈΝΟ -


Υπόθεση: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας ποντικός που τον έλεγαν Ράτσο. Καθώς προσπαθούσε να κρυφτεί από όλους όσοι τον καταδίωκαν, παγιδεύτηκε σε ένα χωράφι όπου κατοικούσαν πάπιες και αναγκάζεται να υιοθετήσει ένα αυγό από όπου θα ξεπεταχτεί το πιο άσχημο παπί του κόσμου. Αρχικά προσπαθεί να το ξεφορτωθεί, αλλά τελικά αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί, εκθέτοντάς το στα πανηγύρια. Μόνο που τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιό του...

Οργανώνουν τον υποβιβασµό µας

Όταν ακόμα και τα παπαγαλάκια  της Τρόικας ανακαλύπτουν τα παράλογα , κάτι έχει αλλάξει...

Γιώργος Κύρτσος
Ο υπουργός Οικονοµικών της Γερµανίας κ. Σόιµπλε έλυσε, µε τις δηλώσεις που έκανε χθες, τις τελευταίες µας απορίες για τη στρατηγική του Βερολίνου.
Παραδέχθηκε δηµόσια ότι επιδίωξη της Γερµανίας είναι η δηµιουργία της λεγόµενης «Ένωσης Σταθερότητας», στην οποία θα συµµετέχουν 8-10 οικονοµικοί πρωταθλητές της Ευρωζώνης. Είναι φανερό ότι χώρες µε τα προβλήµατα της Ελλάδας αλλά και τα χαρακτηριστικά της Ισπανίας και της Ιταλίας δεν θα έχουν θέση στην «Ένωση Σταθερότητας».
Οι Βρυξέλλες αντέδρασαν στο γερµανικό σχέδιο διά του επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος διατύπωσε την άποψη ότι ο διαχωρισµός της Ευρωζώνης δεν είναι η λύση στο κοινό πρόβληµα που αντιµετωπίζουµε. Οι απόψεις των Βρυξελλών, όµως, δεν έχουν µεγάλη σηµασία εφόσον ο συσχετισµός δυνάµεων ευνοεί το Βερολίνο.
Μας έριξαν σε παγίδα...

Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου : 1η Δεκέμβρη, όλοι στην πανελλαδική απεργία.


Η κυβέρνηση που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό για να εξυπηρετήσει τους δανειστές και τους τραπεζίτες, προχωρά σε νέα σκληρά μέτρα φορολογικής αφαίμαξης, μείωσης εισοδημάτων, περικοπής κάθε κοινωνικής παροχής.
Προχωρά σε ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και σε παράδοση όλων των ...

Η κίνηση πολιτών ΙΤΕΑΣ ενημερώνει τους συμπολίτες μας για το "χαράτσι".


Χθές, ημέρα Τρίτη 29/11/2011 και ώρα 20.30μμ, η κίνηση πολιτών του δημοτικού διαμερίσματος Ιτέας του δήμου Δελφών, είχε συγκέντρωση στο κτίριο της δημαρχίας με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας όσον αφορά το θέμα της πληρωμής του "χαρατσιού" μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Εκεί υπήρξε η σχετική ενημέρωση για τα νέα δεδομένα, έτσι όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί.

Εγινε κουβέντα μεταξύ των ...

Επιστολή του Δημάρχου Δωρίδας για την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ ΛιδωρικίουΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ
Ταχ. Δ/νση: Λιδωρίκι
Ταχ. Κωδ. : 33 0 53
Τηλέφωνο : 2266 (3) 50100
FAX : 2266 (0) 22390
E-MAIL : lidoriki@otenet.gr
Λιδωρίκι, 28-11- 2011
Αριθ. Πρωτ.: 16609
ΠΡΟΣ : 1. Υπουργό Οικονομικών
κ. Βενιζέλο Ευάγγελο
Αθήνα
2. Αναπληρωτή Υπουργό
Οικονομικών
κ. Οικονόμου Παντελή
ΚΟΙΝ.: 1. Βουλευτή Φωκίδας...

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ Η ΓΑΖΉΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Άμφισσα, 30 Νοεμβρίου 2011
ΠΡΟΣ: 1)Υπουργό Οικονομικών κ. Ευαγ. Βενιζέλο
2)Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη 3)Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Ιωάν. Καπελέρη 
ΚΟΙΝ: 1) Περιφερειάρχη Στ. ...

ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα 21 Νοέμβρη και το πρωινό μάθημα της Γλώσσας στην Στ΄τάξης σε δημοτικό σχολείο του Κερατσινίου ξεκινάει με την προκήρυξη των εργατών της Χαλυβουργίας.
«.... Ακούστε τη φωνή των χαλυβουργών.Ο αγώνας μας είναι και δικός σας.... Απεργούμε σαν μια γροθιά από τις 31 Οκτώβρη. Διαλέξαμε το δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας, υπερασπίζουμε το ψωμί και το μέλλον των παιδιών μας.
Δε γυρνάμε για δουλειά μέσα στη φωτιά και το σίδερο για 500 €. Απαιτούμε να επιστρέψουν στη δουλειά οι 34 απολυμένοι συνάδελφοί μας....

Ποδηλασία με τους «Προβομάστορες»

Ποδηλασία στη βορειοδυτική πλευρά του Παρνασσού διοργανώνει αυτό το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος «Προβομάστορες». Το ραντεβού της ομάδας θα δοθεί στη Λιλαία Φωκίδας στις 09:30 π.μ. και από εκεί θα ποδηλατήσουν στον επαρχιακό δρόμο Λιλαίας -Μαριολάτας.

Από τη Μαριολάτα θα ...

KATAΛΗΨΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ

KATAΛΗΨΗ  ΤΗΣ   Δ.Ο.Υ  ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥΦωτογραφίες του Θάνου ΚολοκυθάΣήμερα από νωρίς το πρωί , " Αγανακτισμένοι " Λιδορικιώτες αλλά και κάτοικοι των γύρω Δωρικών χωριών , έκαναν συμβολική κατάληψη των γραφείων της Δ.Ο.Υ Λιδορικίου , διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμό της και τη μεταφορά της στην Άμφισσα , με αποτέλεσμα να ...

Η ποιητική του εικαστικού Λόγου


στο έργο του Γιώργου Σκυλογιάννη

Επιστροφή

επέστρεφε...
στον κόσμο μόνωσης
οδύνης...κυοφορίας
ευρηματολογικά
.......

Ξεκίνησε η ανταλλαγή προϊόντων στην Λαμία. (video)


ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Δίκτυο ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών ξεκίνησε χθες στην Λαμία, μετά από πρωτοβουλία ιδιωτών πολιτών.
Συνολικά συμμετέχουν πάνω από 100 άτομα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ή και τα προιόντά τους, ώστε να διευκολύνεται η ζωή τους, χωρίς να έχουν το άγχος των χρημάτων. Δείτε το βίντεο...