Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αλεύρι...«Χωρίς Μεσάζοντες»

Το Ε.Κ.Ναυπακτίας.Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παράδοση αλευριού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, σε 604 οικογένειες.
Η διανομή έγινε στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» με 0,56 € το κιλό, ενώ η διατεθείσα ποσότητα ανήλθε συνολικά σε 24.460 κιλά.
Θα πρέπει να σημειωθεί...

Ομιλία του Βασίλη Κυριακάκη Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στη συζήτηση για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού



ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ: Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, πριν ακόμη κοπάσουν τα χειροκροτήματα και οι θριαμβολογίες της Συγκυβέρνησης για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου με οριακή πλειοψηφία, οι εκπρόσωποι των δανειστών άρχισαν να σφυρίζουν αδιάφορα σχετικά με την εκταμίευση της δόσης για την οποία, όπως μας είπαν, είναι νωρίς να παρθεί απόφαση και η οποία ενδεχομένως θα δοθεί σε δύο ή τρεις δόσεις μέσα στους επόμενους μήνες.
Καλά, δεν μας διαβεβαίωνε προχθές ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από αυτό εδώ το Βήμα, ότι η ψήφιση των μέτρων ανοίγει το δρόμο για την άμεση εκταμίευση της δόσης; Δεν μας είπε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στις 19 Οκτώβρη από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας επαρκούν μέχρι τις 16 Νοέμβρη, πράγμα που το αναπαρήγαγαν από τότε οι συνεταίροι του, ο κ. Βενιζέλος, ο  κ. Κουβέλης και τα ...