Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ


Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον! (Μ. Μπρεχτ)

Η επίθεση του εκπροσώπου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής ενάντια στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλη δείχνει το πραγματικό φασιστικό, εγκληματικό πρόσωπο, αυτού του πολιτικού αλητο-παρασιτικού μορφώματος.  μέρα μεσημέρι και μπροστά στις κάμερες.

Φανταστείτε την εγκληματική τους δράση στα σκοτεινά μακριά από τις κάμερες ενάντια στους εκατοντάδες ανώνυμους δημοκράτες πολίτες, στους μετανάστες, στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, όταν αυτή η συμμορία των Κασιδιαρέων ...και των Μιχαλολιάκηδων θεωρήσουν ότι κινδυνεύει το εμετικό τους σύνθημα «αίμα-τιμή-χρυσή αυγή»!!

Φανταστείτε το μίσος που κρύβουν μέσα τους όλοι αυτοί οι υποψήφιοι που με περισσή ευκολία δικαιολογούν το πουλέν τους, όχι μόνο για την τωρινή «παλικαριά του» αλλά και για την δολοφονική επίθεση του 2007 ενάντια στον Κ. Διαλυνά.  

 Να μην ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι πρώτα διαλύεται η κοινωνία και η δημοκρατία και μετά η οικονομία.

Αυτοί που υποκλίθηκαν στις εκλογές στης 6 Μάη στο φασισμό και το ναζισμό προσδοκώντας από τα «καθαρόαιμα» του Μιχαλολιάκου να γίνουν «τιμωροί και εκκαθαριστές» για να πάρουν το πάνω χέρι στην ελληνική κοινωνία, είναι κυρίως τα παρασιτικά μεσοστρώματα των εισοδηματιών μπαταχτσήδων και αυριανών μαυραγοριτών. Αυτούς καμιά κοινωνία της εργασίας και καμιά οικονομία δεν τους χρειάζεται.

Αυτοί που ερωτοτρόπησαν, υποτίμησαν, ανέχτηκαν η και σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το νεοναζιστικό μόρφωμα για την ανασύνταξη και την ισορροπία τρόμου του κοινωνικοπολιτικού συστήματος, σήμερα πήραν προειδοποίηση ότι δεν εξαιρούνται από το κάδρο.

χωρίς δεύτερη σκέψη, όλη η Αριστερά , η δημοκρατική προοδευτική πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας, τα συνδικάτα, οι μαζικές λαϊκές συλλογικότητες απαιτείται να τσακίσουμε το φασισμό και το εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Στη  νέα βουλή ο φασισμός και ο ναζισμός δεν χωράει.

Στις γειτονιές της Ελλάδας, σε κάθε πόλη και χωριό , τα τάγματα των αλητοφασιστών δεν θα περάσουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ

Βανδώρος Χρήστος  μέλος δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου