Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Βαζέχα στον Φωκικό, η πρώτη συνέντευξη (βίντεο)


Έμφαση στα νέα ταλέντα και σκληρή δουλειά, τα σημεία κλειδιά για το νέο προπονητή του Φωκικού (vid).


Την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο Fokikos.gr o νέος προπονητής του Φωκικού, Κρ. Βαζέχα.

Αρχικά, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την πόλη μας, έρχεστε για πρώτη φορά;
Μου αρέσει πολύ η περιοχή σας, την ξέρω πολύ καλά! Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία.

Είχατε παρακολουθήσει πέρσι την Football League και την πορεία του Φωκικού;
Ναι βεβαίως, γενικά παρακολουθώ την Β’ Εθνική, γνωρίζω για την προσπάθεια του ...
Φωκικού. Ξέρω ότι, αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά τελικά όπως λένε και στην Ελλάδα, τέλος καλό όλα καλά!
Πιστεύετε ότι, τα οικονομικά προβλήματα στην χώρα αλλά και κατ’ επέκταση στο ποδόσφαιρο θα επηρεάσουν το έργο σας στον Φωκικό;
Δεν το σκέφτομαι αυτό, εγώ χαίρομαι που ο κ. Παπαδημητρίου μου έδωσε την ευκαιρία από το Αιγάλεω που ήμουν στην Δ΄Εθνική να βρεθώ στην Β΄Εθνική, είναι για μένα σημαντική πρόοδος και μεγάλο βήμα. Πιστεύω ότι πάνω από όλα αυτό που προέχει είναι η σκληρή δουλειά, αν υπάρχει αυτό όλα μπορούν να γίνουν. Σίγουρα η κρίση αφορά όλες τις ομάδες.

Έχετε σημαντικό έργο κάνει με τις ακαδημίες είναι αυτός ο στόχος σας και εδώ, να παρακολουθήσετε δηλαδή ταλέντα και από την ομάδα Νέων που διαθέτει ο Φωκικός και να τα προωθήσετε αν διαπιστώσετε ότι μπορούν στην αντρική ομάδα;
Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος, οι ακαδημίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, σίγουρα θα έχω συνεργασία με την ομάδα των μικρών, πιστεύω πολύ ότι, θα έχει αποτέλεσμα.
Θα τολμήσω να ρωτήσω αν έχετε μιλήσει καθόλου για το φετινό ρόστερ με τον κ. Παπαδημητρίου. Θέλω να πω έχετε σκεφτεί εάν θα κοιτάξετε επενδύσετε σε νέα ταλέντα ή αν θα κοιτάξετε προς παίχτες με εμπειρία στην κατηγορία;
Σίγουρα είναι νωρίς, κάναμε μια μικρή κουβέντα με τον Πρόεδρο και είπαμε κάποια πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι, σκέφτομαι ένα μείγμα και από τα δύο. Χρειάζεται το «φρέσκο αίμα», αλλά πρέπει να συμβαδίζει με έμπειρους παίχτες.

Παπαδημητρίου: "Eπενδύουμε στα νέα ταλέντα του Φωκικού"

Εν τω μεταξύ νωρίτερα, όπως είχαμε προαναγγείλει, στις 18:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του  Βαζέχα στα γραφεία του Συλλόγου.
Εκεί βρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας καθώς και μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ για να καλωσορίσουν τον άνθρωπο που αύριο αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα και το «στήσιμο» του Φωκικού.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου, αφού καλωσόρισε τον Βαζέχα, του ευχήθηκε καλή πορεία και πολλές επιτυχίες. Επιπλέον έκανε ιδιαίτερη μνεία στην δουλειά του στις ακαδημίες της Άρσεναλ, τονίζοντας ότι, ο Φωκικός ενδιαφέρεται άμεσα να ασχοληθεί με τα νέα ταλέντα του Φωκικού. Παράλληλα αποκάλυψε ότι, έχουν συμφωνήσει αν όλα πάνε καλά, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχιστεί για ακόμα 2-3 χρόνια, ώστε να μπορεί να δουλέψει και περισσότερο στον τομέα των νεαρών ποδοσφαιριστών.
 
Με την σειρά του, ο Βαζέχα ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου για την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής. «Σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά από το Αιγάλεω που ήμουν. Είμαστε σε μία ομάδα ένα βήμα πριν από την κορυφή. Εμένα δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αγαπημένοι , όλοι μαζί, ο πρόεδρος, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, θα τα καταφέρουμε». Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, επισήμανε και τόνισε ότι, η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε φέτος.
http://www.fokikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου