Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δεντροφύτευση στην Ποτιδάνεια


Το Σάββατο στις 26-3-2011 το Τοπικό Συμβούλιο προχώρησε σε δεντροφύτευση μικρών δεντρυλλίων στο χώρο του Αι Γιώργη μέχρι την Αλωνιά.
Το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας, στα πλαίσια του προγραμματισμού που έχει κάνει για τον περαιτέρω καλλωπισμό των πλατειών, των χώρων της Μαγγάνης του Αι Γιώργη, προμηθεύτηκε δενδρύλλια που ταιριάζουν στο φυσικό πλούτο του τόπου μας και τα οποία είναι ανθεκτικά και ταιριαστά.
Έτσι προμηθεύτηκαν αρκετά δεντράκια, οξιές, βελανιδιές και αριές, από το Δασαρχείο Αγρινίου και τα οποία θα ...
φυτευτούν σταδιακά στους προαναφερθέντες χώρους. Η αρχή έγινε το Σάββατο στις 26-3 και φυτεύτηκαν τα πρώτα δεντράκια, στα οποία γύρω γύρω τοποθετήθηκε πλέγμα για την προστασία τους.
Σιγά σιγά θα φυτευτούν και τα υπόλοιπα και ευχόμαστε να πιάσουν όλα και να μεγαλώσουν και να θεριέψουν για να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τους χώρους αυτούς. Βέβαια για να προκόψουν αυτά τα δεντράκια και για να μην πάει χαμένος ο κόπος αυτών που τα φύτεψαν θα πρέπει όλοι όσοι από εμάς έχουν το μεράκι και τη θέληση να τα προσέχουν ποτίζοντάς τα και βοηθώντας τα να πιάσουν τους δύσκολούς καλοκαιρινούς μήνες.
Ότι γίνεται στο χωριό μας γίνεται με καλή προαίρεση και για καλό και πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε προς αυτόν τον σκοπό. Είναι στο χέρι μας να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια του Τοπικού Συμβουλίου και να κάνουμε πραγματικότητα το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει».
http://www.potidaneia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου