Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Κυρία Παπαθανάση δεν σε εξουσιοδότησε κανείς στην Φωκίδα να καταστρέψεις τον τόπο


Την στιγμή που ολόκληρη η Φωκίδα είναι ανάστατη συζητά και αντιδρά με απεργίες καταλήψεις και διαδηλώσεις , η εκπρόσωπος της Φωκίδας στην Βουλή ετοιμάζεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο που θα διαλύσει τον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Το νομοσχέδιο που θα φέρει απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το νομοσχέδιο που θα καταργήσει τις οποιεσδήποτε δυνατότητες συνδικαλισμού, μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε δούλους.
Αν θες να εκφράσεις κυρία Βουλευτής την Φωκίδα καταψήφισε τους κλέφτες του κόμματός σου, αυτούς που επι δεκαετίες κατέστρεφαν τον τόπο . Καταψήφισε τους συνεργάτες των Τσουκάτων και των Μαντέληδων, την διαπλεκόμενη συντροφιά που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Καταψήφισε την κυβέρνηση που πήρε το χρέος στα 250 δισεκατομμύρια και θα το παραδώσει στα 450 δισεκατομμύρια σε ελάχιστα χρόνια, αφαιρώντας ταυτόχρονα όλα τα χρήματα μας από την τσέπη.
Αν δεν τα καταψηφίσεις όλα αυτά να ξέρεις ότι δεν θα εκφράζεις πλέον την Φωκίδα και τους κατοίκους της, που έχουν εκφραστεί γι αυτά τα θέματα, αλλά τον στρατό κατοχής των τραπεζών και των οικονομικά ισχυρών. Θα είσαι για μας ένας από τους στρατιώτες που διαλύουν την χώρα και την ζωή των κατοίκων της.

Η κυβέρνηση αυτή δημιουργήθηκε για να χρεοκοπήσει την χώρα και όχι για να την σώσει. Χρησιμοποίησε όλα τα ψέματα και τις πονηριές για να πάρει την εξουσία και στην συνέχεια εξευτέλισε την δημοκρατία κάνοντας τα αντίθετα απο όσα πρέσβευε και το ένα συνταγματικό πραξικόπημα μετά το άλλο. Τελευταίο οχυρό της τα ΜΑΤ και τα δικαστήρια, ελπίζοντας πως η αντίσταση του κόσμου θα καμφθεί.

Η Φωκίδα είναι ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο και καθήκον της Βουλευτού είναι να ψηφίσει ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου