Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Απόκριες στο Κροκύλειο

Τις Απόκριες στο χωριό μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχει ο Σύλλογος γλέντι στον ξενώνα το βραδύ της Κυριακής 6 Μαρτίου.
Σε συνεννόηση πάντα με τον Σύλλογο για κάποια εκδήλωση και την Καθαρά Δευτέρα βρήκαν σύμφωνη την ιδέα του εκπροσώπου του χωριού μας να γιορταστούν τα κούλουμα στο διάσελο.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα και μετά από συζήτηση με κάποιους χωριανούς και φίλους του χωριού μας να διοργανώσουμε και κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στο διάσελο καλώς έχων ο καιρός πάνω απ όλα .
Υπάρχουν χωριανοί και φίλοι του ...χωριού μας που θα προσφέρουν τα εδέσματα και έτσι θα μπορέσουμε να μαζευτούμε στο διάσελο να απολαύσουμε την ζεστή φασολάδα που θα βράζει εκεί επιτόπου σε καζάνι, και άλλα πολλά νηστίσιμα εδέσματα, με άφθονο κρασί.
Οι εθελοντές για την προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης ήσαν αρκετοί και το δέχθηκαν και με χαρά και εντυπωσιασμό κατά την ανακοίνωση της από τον εκπρόσωπο του χωριού μας στην γενική συνέλευση του Συλλόγου την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.
Καιρός λοιπόν να εκμεταλλευτούμε όλες αυτές τις προσφορές και να μπορέσουμε να μαζευτούμε όσοι θα είμαστε στο χωριό, αλλά και όσοι μπορούμε να ανέβουμε για τις απόκριες στο χωριό μας να διασκεδάσουμε και να απολαύουμε τα κούλουμα στο χωριό, τα οποία θα είναι και καλό να τα καθιερώσουμε κάθε χρόνο έτσι να καταφέρουμε το χωριό μας να γίνει πόλος έλξεις κατά τις απόκριες και από τα γύρω χωριά.
Στο τέλος θα έχουμε και διαγωνισμό χαρταετού για τους μικρούς μας φίλους.

Όλα θα είναι δωρεάν εσείς πάρτε το κέφι σας και τον χαρταετό σας και ανεβείτε στο χωριό μας τις απόκριες.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου