Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ασύρματη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και απο τον Δήμο Παρνασσού

Και ο Δήμος Παρνασσού μπαίνει στο πρόγραμμα του δωρεάν Ίντερνετ.
Μετά από αυτό , νομίζουμε ότι οι μεγάλες πόλεις του Νομού μας έχουν μείνει αρκετά πίσω σε αυτό το θέμα, έχουν περισσότερο προσωπικό και κονδύλια, τι περιμένουν και δεν εφαρμόζουν το ίδιο πρόγραμμα;
Δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Δείτε την προκήρυξη:
Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού του Δήμου Παρνασσού για το έργο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ»
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 45.000,00 € ΜΕ ΦΠΑ...
Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επιλογή Αναδόχου για το έργο .
Στόχος του έργου είναι η προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου ασύρματου τηλεπικοινωνιακού δικτύου με σκοπό την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Internet) στους δημότες, στις επιχειρήσεις και στους επισκέπτες του Δήμου. Για την επίτευξη του στόχου αυτού:
- Θα εγκατασταθούν σημεία ασύρματης πρόσβασης τεχνολογίας WiFi (WiFi Hotspots) τα οποία θα παρέχουν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Internet)
- Τα WiFi Hotspots, θα διασυνδεθούν με το Δημαρχείο και προκειμένου να διασυνδεθούν στο Διαδίκτυο.
- Στο Δημαρχείο θα εγκατασταθεί το σύνολο του αναγκαίου εξοπλισμού για τη διασύνδεση των WiFi Hotspots και την παροχή αδιάλειπτης, ασφαλούς και αποδοτικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
Γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο των ζητουμένων του έργου. Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες προσφορές που υποβάλλονται για μέρος του έργου.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου