Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Tραγικός θάνατος 92χρονου στη Γλύφα Τολοφώνας

Ένας ηλικιωμένος άνδρας 92 ετών βρήκε φρικτό θάνατο στην περιοχή Γλύφα του δήμου Τολοφώνας. Ο άτυχος άνδρας το πρωί της Τετάρτης πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού του για να κάψει κάποια χόρτα που υπήρχαν εκεί.

Όμως κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο ηλικιωμένος άνδρας που αντιμετώπιζε και κάποια κινητικά προβλήματα έπεσε πάνω στην φωτιά και κάηκε ζωντανός.

Η γυναίκα του 92χρονου ανησύχησε από την απουσία του άνδρα της και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου ο άνδρας της είχε ανάψει την φωτιά όπου και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Αμέσως η γυναίκα φώναξε για βοήθεια ... και ένας γείτονας έτρεξε να δει τι συμβαίνει και ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου αστυνομικοί του οποίου έφθασαν στο σημείο ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του 92χρονου άνδρα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την εστία και παρέδωσαν τον 92χρονου στους τραυματιοφορείς όπου και τον μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Έπειτα από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα ενώ προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου.
Από Λεπαντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου