Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Ελληνική κυβέρνηση, αν έχουμε τέτοια, με σκυμμένο κεφάλι, Συγκλονιστική μαρτυρία την ώρα της επίθεσης των Ισραηλινών!, ανακοινώσεις κομμάτων



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ... ΚΚΕ για τη δολοφονική επίθεση του ισραηλινού στρατού ενάντια στη νηοπομπή αλληλεγγύης προς το παλαιστινιακό λαό

Το ΚΚΕ καταγγέλλει με αποτροπιασμό και αγανάκτηση την άγρια δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού στρατού ενάντια στη νηοπομπή αλληλεγγύης προς το Παλαιστινιακό λαό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάνω από δέκα νεκροί και δεκάδες τραυματίες.
Πρόκειται για ένα νέο έγκλημα της ισραηλινής κυβέρνησης και του κράτους ενδεικτικό της βαρβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει εδώ και δεκαετίες το παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του. Σηματοδοτεί την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας όχι μόνο κατά του Παλαιστινιακού λαού αλλά και στους λαούς της περιοχής.

Η προκλητική στρατιωτική δράση του ισραηλινού κράτους στηρίζεται και πριμοδοτείται σταθερά από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Ευθύνες έχουν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που όχι μόνο ανέχτηκαν την ισραηλινή επιθετικότητα, αλλά υπέγραψαν συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας διοργανώνοντας μεγάλης έκτασης κοινά στρατιωτικά γυμνάσια. Η κυβέρνηση πρέπει αμέσως να διακόψει κάθε είδους στρατιωτικά γυμνάσια, όχι μόνο τα τρέχοντα, και να καταγγείλει όλες τις συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Να αποχωρήσει αμέσως το πλοίο του πολεμικού ναυτικού που περιπολεί ανοικτά του Λιβάνου.
Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να δυναμώσει την αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας για την επίθεση του Ισραήλ στο " Στόλο της Ελευθερίας"

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας καταγγέλλει τους δολοφόνους του ναζιστικού - σιωνιστικού ισραηλινού κράτους. Ο "Στόλος της Ελευθερίας", αποτελούμενος από 6 καράβια και πολίτες από 50 χώρες, πνίγηκε στο αίμα από την επίθεση του ισραηλινού στρατού. Το Ισραήλ δρα ως κράτος-τρομοκράτης και με τη φρικιαστική μαζική δολοφονία προχωρά στην κατοχή και των διεθνών υδάτων της Ανατολικής Μεσογείου

Η οργή στρέφεται και στη συνένοχη ελληνική κυβέρνηση. Δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τη μαζική δολοφονική επίθεση. Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας που εξήγγειλε πριν μήνες λόγω της χρεοκοπίας, σήμερα ολοκληρώθηκε με την κατοχή ελληνικού εδάφους (πλοίων με ελληνική σημαία) από το Ισραηλινό πειρατικό στρατό.

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση:
Να κλείσει την πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων
Να σταματήσει τις ελληνοισραηλινές ασκήσεις, να διακόψει κάθε σχέση με το κράτος-τρομοκράτη.
Να ενεργήσει δραστικά και αποφασιστικά για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.

ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου