Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Και οι κάτοικοι της Ιτέας στις διαμαρτυρίες έξω από το ΥΠΕΣ και τη Βουλή, για τον Καλλικράτη

Εντείνονται οι αντιδράσεις κατά του «Καλλικράτη».
Συγκεκριμένα, πορεία από την πλατεία Κάνιγγος προς το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιούν περίπου 500 πωλητές λαϊκών αγορών. Σημειώνεται ότι καμία λαϊκή αγορά δεν θα λειτουργήσει σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα.

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν νωρίς το πρωί περίπου 80 άτομα από τον Δήμο Καστελλίου Κρήτης, οι οποίοι βρίσκονται καθ' οδόν προς το υπουργείο Εσωτερικών στη Βασ.Σοφίας. Έξω... από το υπουργείο Εσωτερικών στην Β.Σοφίας βρίσκονται, επίσης, περίπου 40 κάτοικοι από την Ιτέα, 50 κάτοικοι από το Δοξάτο Δράμας και άλλοι 20 από τη Νεάπολη Κοζάνης.

Ακόμη, στις 12:00 κάτοικοι από το Κομμένο Αρτας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Κάτοικοι και φορείς της Αν.Αιγιαλείας προγραμματίζουν να έρθουν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή και το υπουργείο Εσωτερικών, αντιδρώντας στη συνένωση των Δήμων Αιγείρας, Ακράτας και Διακοφτού με το Αίγιο.

Κλειστό επ' αόριστον θα παραμείνει από σήμερα, Τρίτη, το λιμάνι της Κυλλήνης από κατοίκους και φορείς της περιοχής που διαμαρτύρονται για την αλλαγή του ονόματος του νέου δήμου από Δήμο Κυλλήνης σε Δήμο Ανδραβίδας.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί τετράωρη στάση εργασίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ και τους υπαλλήλους της Νομαρχίας και της Περιφέρειας.

Κάτοικοι από τον Δήμο Ελληνικού διαδηλώνουν στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Βουλή κατά του «Καλλικράτη».

Πηγες ana.gr-in.gr

3 σχόλια:

  1. Ένα πούλμαν και αυτό πολύ είναι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΝΕΑ λένε για τρία λεωφορεία
    Τα ξημερώματα έφτασαν στην Αθήνα τρία λεωφορεία από την Ιτέα με κατοίκους και φορείς που διαμαρτυρόνται στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 λεοφορια σινολο στιν αθηνα 150 ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή