Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Φωκικού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, με την συμμετοχή πάνω από 100 φιλάθλων. Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Σίμος Παπαδημητρίου, έλαβε πρώτος τον λόγο και ανέφερε ότι έληξε και η δεύτερη 2ετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο σήμερα τελεί υπό παραίτηση και προκηρύχτηκε νέα Γενική Συνέλευση για ... τις 6 Ιουνίου, ώρα 12 μεσημβρινή στην αίθουσα του Δήμου.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε ο –πετυχημένος- διοικητικός απολογισμός, ενώ στην επόμενη Γ.Σ στις 6 Ιουνίου, θα γίνει και ο οικονομικός. Επιπλέον την ίδια ημερομηνία θα αναδειχθεί και το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Στην σημερινή συνέλευση, έγιναν παράλληλα προτάσεις για τον σχεδιασμό του Φωκικού την ερχόμενη σεζόν όπως:

- Η ομάδα να γίνει ΠΑΕ
- Η νέα συνένωση των δήμων να προσφέρει στην ομάδα
- Οι φορείς και όλοι οι φίλαθλοι να συνεισφέρουν οικονομικά και ηθικά στον Φωκικό, ώστε να κατέβει πάνοπλος στο δύσκολο Πρωτάθλημα

Όλες οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στις 6 Ιουνίου, ενώ στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιούνται ζυμώσεις, προσέγγιση επιχειρηματιών και νέων μελών που θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου κ. Σίμου Παπαδημητρίου: «Αν υπάρξει ένα αμιγές επιχειρηματικό σχήμα που θέλει να αναλάβει την ομάδα, ας έρθει σε επαφή μαζί μου, να το αναλάβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου