Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Μην ποτίζετε την άσφαλτο στην Μαρίνα Ιτέας, δεν βγάζει γκαζόν

Φίλος αναγνώστης που παρακολουθεί το γεγονός να ποτίζεται η άσφαλτος στην Μαρίνα Ιτέας επί μεγάλο χρονικό διάστημα, μας έστειλε την παραπάνω Φωτογραφία.
Έτσι φαίνεται έχουν ρυθμιστεί τα μπέκ με αποτέλεσμα το νερό αντί να ποτίζει το γκαζόν κάθε φορά να ποτίζει την άσφαλτο.
Τώρα που το ξανασκεπτόμαστε αν είναι υπεύθυνο το Λιμενικό ταμείο ... για την περιοχή, τότε μάλλον δεν ρυθμίστηκαν έτσι, αλλά απλά απορυθμίστηκαν.
Δεν έχουν ρυθμίσει και τίποτα οι υπεύθυνοι του Λιμενικού Ταμείου στην Ιτέα, δεν ντρέπονται άλλωστε για τίποτα αυτοί οι άνθρωποι, έχουν εγκαταλείψει τα πάντα στην παραλιακή ζώνη, την περιποίηση του πρασίνου θα κάνανε;

2 σχόλια:

  1. Αυτη ειναι η ... μοναδικη σπαταλη που γινεται,οποτε εχουν το δικαιωμα
    αυτο,....για μια σπαταλη.-
    Φαινεται οτι κανενα απο τα μελη του λιμενικου ταμειου Φωκιδας..... δεν ειναι κατοικος Ιτεας, η της ευρυτερης περιοχης,ολοι ερχονται και φευγουν νυκτα και γιαυτο δεν βλεπουν τι συμβαινει γυρο τους,στραβο η ισιο.
    (τι σου κανει τελος παντων αυτη η ...καρεκλα,αυτος ο τιτλος ευγενειας... "μελος του λιμενικου ταμειου Φωκιδας" σου λέει ο αλλος...)
    Υ.Γ.
    Τι προσεξα , οτι η Φωκιδα αρχιζει απο ΦΙ,οπως Φαρμακειο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω την εντυπωση ότι απο το περσινό καλοκαίρι έχουν γινει πολλές θετικές ενέργειες με το νέο Δ.Σ. του Λιμενικου Ταμείου, όπως παιδική χαρα, επισκευή αρμών στον μώλο, φωτισμός κλπ.
    Κάποια πράγματα (όπως στο παραπάνω άρθρο) πρέπει και εμείς ως δημότες Ιτέας να τους τα θίγουμε, ώστε να εξαληφθούν τα κακώς κείμενα.

    Θεωρώ η απλή κριτκή και η συνεργασία θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα από την αέναη αρνητική κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή