Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...

Την κατηγορηματική αντίθεση της Νέας Δημοκρατίας στο σχέδιο νόμου για την τροποποίηση των κανόνων χορήγησης ιθαγένειας σε μετανάστες επανέλαβε ο Θανάσης Νάκος, κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Τάχθηκε κατά της χορήγησης ιθαγένειας στα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, πριν την ενηλικίωσή τους.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση έχει "εμμονή" να δώσει την ιθαγένεια στα παιδιά, ώστε "να σχετίζεται αυτή με το καθεστώς διαμονής στην Ελλάδα των γονιών τους και τις διευκολύνσεις ... που η κυβέρνηση θέλει να τους παράσχει". Επέμεινε ότι η παροχή ιθαγένειας σε νόμιμους μετανάστες θα αυξήσει την παράνομη μετανάστευση. "Πρόκειται για ένα σχέδιο νόμου που υπηρετεί την κουλτούρα της πολυπολιτισμικότητας, η οποία προωθείται στην Ελλάδα όχι σαν ισότιμη κοινωνική ένταξη των μεταναστών, που θα είναι φορείς δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, αλλά σαν αναπαραγωγή της διαφορετικότητάς τους", υποστήριξε ο εισηγητής της Ν.Δ.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;;
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;;
ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;;;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;;

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ,ΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...
Από Πρέζα TV
Λίγο έντονο το ύφος του άρθρο του ΠΡΕΖΑ TV που διαλέξαμε, αλλά είναι εξοργιστικό να σκύβουν το κεφάλι στις τράπεζες και τους ισχυρούς που δημιουργούν την Οικονομική κρίση τους πολέμους και την μετανάστευση, και να τα βάζουν με τα θύματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου