Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Εγκληματικά χτυπήματα Χρυσαυγιτών στο δρόμο προς τις κάλπες

Οι φασίστες δεν ενδιαφέρονται για την πατρίδα, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να αποδείξουν στα αφεντικά τους δηλαδή στην Τρόικα και τους οικονομικά ισχυρούς ότι μπορούν να χτυπήσουν την αριστερά, ότι μπορούν να χτυπήσουν όσους αντιστέκονται στα μνημόνια και την εξαθλίωση.
Ιτεανετ
 
Στους πόσους τραυματισμούς πολιτών και στα πόσα κατεστραμμένα προεκλογικά περίπτερα θα βγουν τα κόμματα της διαπλοκής να καταγγείλουν την εγκληματική δράση των χιτλερικών της Χρυσής Αυγής; Το μιντιακό κατεστημένο μήπως θα καταγγείλει το ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό;
Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί σε περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ από συμμορίες ακροδεξιών. Ακόμα τρεις επιθέσεις δέχτηκαν χθες 29/4 προεκλογικά περίπτερα του χώρου σε ...Αργυρούπολη, Νίκαια και Πύργο. 


Δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής σε υποψήφιους βουλευτές των ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ και γενικότερα σε αντιφασίστες πολίτες και επιθέσεις σε προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνουν την καθημερινότητα της προεκλογικής περιόδου. Ήδη έχουν καταγραφεί δύο επιθέσεις στον Κεραμεικό και άλλες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, το Παλαιό Φάληρο, την Άνω Πόλη Αχαΐας, τον Πύργο Ηλείας. Όλες οι ενέργειες έχουν την υπογραφή της Χρυσής Αυγής, της νεοναζιστικής συμμορίας που δρα ανεξέλεγκτη πλέον.
Οι φθορές σε περίπτερα και οι επιθέσεις εντάσσονται σε μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού ενόψει των εκλογών και είναι περιττό να ειπωθεί ότι τέτοιες επιθέσεις στρέφονται ξεκάθαρα ενάντια στη δημοκρατία και σε όλα όσα αυτή αντιπροσωπεύει.
Η εκκόλαψη του αυγού του φιδιού θα βρει απέναντί της τους εργαζομένους και τη νεολαία, όλους όσοι υπερασπίζονται τη δημοκρατία από τους εχθρούς της, οι οποίοι και είναι φανερό ότι θα συνεχίσουν να δίνουν με επιμονή και ενθουσιασμό την εκλογική μάχη.
left.gr
http://openwind11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου