Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πάμε για καφέ; αν είσαι βουλευτής ξανασκέψου το. Ήπιε... πικρό καφέ ο βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης!

- Τον "έψαλε" 29χρονος άνεργος
- Οι καφετέριες χαμήλωσαν την μουσική για να απολαύσουν οι θαμώνες της πλατείας το "κατσάδιασμα"
 Τι το ήθελε τον καφέ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης, την Κυριακή το μεσημέρι στην Άρτα;
   29χρονος άνεργος μόλις τον αντιλήφθηκε, τον "έψαλε" για αρκετή ώρα μπροστά στις κατάμεστες από κόσμο καφετέριες της κεντρική πλατείας!

   Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Κυριακή το μεσημέρι ο κ. Τσιρώνης πήγε να πιει τον καφέ του σε γνωστή καφετέρια της Άρτας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη κι έτσι οι καφετέριες ήτανε γεμάτες....

   Ο 29χρονος άνεργος που καθόταν στην διπλανή καφετέρια, στη θέα του βουλευτή σηκώθηκε και πλησίασε το τραπέζι του. Με έντονο ύφος άρχισε να λέει στον βουλευτή ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη της Άρτας και να τον κατηγορεί για την πολιτική της κυβέρνησης καθώς και τον ίδιο τον βουλευτή για τις θετικές του ψήφους στη Κυβέρνηση και στα μνημονιακά προγράμματα. Ο βουλευτής αρχικά τα έχασε και το μόνο που είπε ήταν ''πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι στην Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή''!
   Οι καφετέριες μάλιστα χαμήλωσαν τη μουσική για να ακούνε τον κατσάδιασμα του 29χρονου και στο τέλος μάλιστα τον χειροκρότησε όλη η πλατεία!!!
   Πάνε οι εποχές που ο λαός χειροκροτούσε τους βουλευτές...τώρα ο λαός αποθεώνει όσους έχουν το θάρρος να τα χώσουν στους πολιτικούς!!!
πηγή

Related Posts with Thumbnails

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου