Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

200.000€ για την αποκατάσταση του προβλήματος στο δρόμο Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας


Λίγο πριν συμπληρωθούν δυο χρόνια από τότε που σημειώθηκε η κατολίσθηση σε τμήμα του δρόμου Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας (χ.θ. 3+300) και μετά τις κατ’ επανάληψη παρεμβάσεις του Συλλόγου μας, φαίνεται ότι η Πολιτεία αποφάσισε να δρομολογήσει τη λύση του προβλήματος.
Όπως μας ενημέρωσε ...
η Βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Παπαθανάση, υπεγράφη, σήμερα 4 Οκτωβρίου 2011, από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ιωάν. Ραγκούση η απόφαση η οποία αφορά την έγκριση διάθεσης πίστωσης 200.000€ για την εκτέλεση του έργου: “Αποκατάσταση βλάβης στην Ε.Ο. 48 Άμφισσα-Λιδωρίκι-Ναύπακτος στη χ.θ. 3+000″. Η διάθεση των πόρων θα γίνει από πόρους του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας. Η προκήρυξη και επίβλεψη του έργου θα γίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τελικά χρειάστηκαν σχεδόν δυο χρόνια για να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τους διερχόμενους όταν το ποσό που απαιτείται φτάνει μόλις στις 200.000€; Τόσο λίγο αποτιμάται η ανθρώπινη ζωή;
Ελπίζουμε το ποσό να αφορά την αποκατάσταση της κατολίσθησης κι όχι κάποιο άλλο σημείο διότι, μέχρι τώρα, το σημείο της καταλίσθησης αναφερόταν ως χ.θ. 3+300 κι όχι 3+000 όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου.
Ευχαριστούμε όλους όσοι (Βουλευτές Αφροδίτη Παπαθανάση και Ουρανία Παπανδρέου και Αντιπεριφερειάρχη Γιώτα Γαζή) συνετέλεσαν στο να δρομολογηθεί, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η λύση του σοβαρού αυτού προβλήματος και ευχόμαστε σύντομη ολοκλήρωση του έργου.
http://blog.agiathimia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου