Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Κωστόπουλος στο scorernews.gr: «Αξιόλογη πορεία ο Φωκικός στη Β’ Εθνική»


Την πεποίθηση του πως ο Φωκικός θα πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία στη Football League, εξέφρασε ο Γιάννης Κωστόπουλος, παραχωρώντας συνέντευξη στο www.scorernews.gr.
Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε για τον στόχο της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη φιλική ήττα των «κυανόλευκων» από την Καλλιθέα.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κωστόπουλου ...

-Πες μου αρχικά δύο λόγια για το φιλικό με την Καλλιθέα…

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ με μία ομάδα που ήξερε από νωρίς ότι θα ήταν στην Β’ εθνική και είχε ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό της. Δεν παύει όμως να ήταν άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας για να δούμε άλλη μια φορά τις αδυναμίες μας ώστε να βελτιωθούμε. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο λόγο και του άγχους, αφού έπαιξαν πολύ νεαροί σε ηλικία. Στο δεύτερο πιστεύω ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν δύο γκολ».
 -Πιστεύεις ότι ο Φωκικός θα μπορέσει να σταθεί επάξια στη Β’ εθνική;

«Σίγουρα το έχει πει πολλές φορές μάλιστα και θα το λέω, με κάποιες προσθήκες από έμπειρους ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι θα έχουμε μία αξιόλογη πορεία στη Β’ εθνική».
-Στόχος σας φαντάζομαι είναι μία γρήγορη παραμονή…

«Ναι κάθε νεοφώτιστη ομάδα κοιτάει για αρχή πάντα αυτό. Από εκεί και πέρα αν επιτευχθεί γρήγορα αυτός ο στόχος, τότε δεν θα πούμε όχι αν έρθει κάτι καλύτερο. Πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο άλλωστε».
-Πως βλέπει το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αστέρα;

«Πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό ματς και θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας χωρίς άγχος. Το άγχος θα είναι στον Εθυνικό Αστέρα που είναι γηπεδούχος και θα θέλει να κερδίσει, αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε εμείς. Ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Συνέντευξη στην Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου