Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αποφυλακίστηκε και ο Σαραλιώτης, τι δηλαδη μόνο ο Ψωμιάδης θα αποφυλακίζεται με ...ανεπανόρθωτη βλάβη;


Αποφυλακίστηκε ο Καταδικασμένος για την δολοφονία Γρηγορόπουλου Βασίλης Σαραλιώτης την ώρα που η αστυνομία χτυπάει αλύπητα στην Αθήνα. Η Κυβερνητική χούντα σε πλήρη δραστηριότητα.

Στο νομό Δράμας θα διαμένει από εδώ και στο εξής ο καταδικασθέντας για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Βασίλης Σαραλιώτης. Ανεστάλη η εκτέλεση της 10ετούς φυλάκισής του. Επικαλέστηκε ανεπανόρθωτη βλάβη

Ο Βασίλης Σαραλιώτης - που ήταν ο δεύτερος αστυνομικός που είχε καταδικαστεί σε ...
10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα - ζήτησε από το δικαστήριο την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του στις φυλακές της Κασσανδρας επικαλούμενος ανεπανόρθωτη βλάβη.
Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή με τον όρο παραμονής του στο νομό της Δράμας.
Να σημειωθεί ότι ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, που τη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 πυροβόλησε τον άτυχο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια, κρίθηκε  ένοχος και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα απολύτως ελαφρυντικό.
Η κατηγορία που το απαγγέλθηκε ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και τιμωρήθηκε με ισόβια κάθειρξη, επιπλέον με δεκαπέντε έτη φυλάκισης για οπλοχρησία.
Ο συνεργός του Κορκονέα, Βασίλης Σαραλιώτης κρίθηκε και αυτός ένοχος για συμμετοχή και συνεργία στη δολοφονία του άτυχου Αλέξη για μια δεκαετία, ενώ παράλληλα, στερήθηκε για δύο χρόνια τα πολιτικά του δικαιώματα.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου