Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Πανηγυρικά στα προημιτελικά ο Αστέρας!


Γ. Λύτρας
Με σκορ 3-0, ο Αστέρας του Γιάννη Λύτρα πέρασε άνετα το εμπόδιο του Δωρικού για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας. Το παιχνίδι έγινε χθες Κυριακή στο γήπεδο Ευπαλίου και τα τέρματα σημείωσαν δυο ο Δελής (στο 17' και στο 83' με πέναλτι) και ένα ο Πολυζωΐδης (στο 60ο λεπτό). ...
Η σύνθεση: Αλεξανδρής, Βάσος, Ελμακλής, Τσακίρης, Δελής, Κουβέλης, Πέτσας, Καρδαράς (46΄ Γεωργάτζε), Πολυζωΐδης, Τοπούζι, Λύτρας (60΄ Πετρόπουλος).                                                                         

Γενικά οι ποδοσφαιριστές της Ιτέας έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεών τους για το πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά το Σ/Κ 15-16 τρέχοντος.

  • Προηγουμένως (8-9/10), θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση του Κυπέλλου (Προημιτελικά, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών) με τις συναντήσεις Αστέρα-Αναγέννησης Βουνιχώρας (απέκλεισε στον α΄ γύρο στη Δεσφίνα με 2-0 τον Κρισσαίο), ΑΣ Τολοφώνα Ερατεινής (πέρασε "μπάΐ")-Αετού Λιδωρικίου (3-2 τον Ησαΐα στα πέναλτι), Ένωσης Γλυφάδας (4-0 τον Ολυμπιακό Κίρρας)-Αμφισσαϊκού 2006 (3-1 στην παράταση τον Ανδρούτσο Γραβιάς) και Οιάνθης Γαλαξιδίου (3-2 μέσα στη Δεσφίνα τη Φωκίδα 2000 το Σάββατο)-Απόλλωνα Ευπαλίου (6-0 στην Άμφισσα την Ακαδημία '94)
http://astiriteas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου