Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Μπαίνω μπροστά " ! Το σύνθημα δώθηκε !

O  Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών Καραγιάννης Βασίλειος δήλωσε ανοιχτά την πρόθεση του να συμμετέχει ενεργά στην επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΣ ΟΙΑΝΘΗ, κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Παρθεναγωγείο Γαλαξειδίου εχθές Τρίτη 28/06/2011. Η πρόθεση έγινε δεκτή με ευχαρίστηση από τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων εμφανίστηκαν και υποψήφιοι για το σχηματισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά από αρχιαιρεσίες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Ιουλίου, επίσης στο...
Παρθεναγωγείο. Η προηγούμενη διοίκηση δήλωσε παρούσα και έτοιμη να συνεργαστεί μαζί με οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο επιθυμεί να προσφέρει στην ομάδα μας.

Όπως φαίνεται οι ναυτικοί θα κάνουν νέο ξεκίνημα και θα υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φωκίδας, μέχρι την 05/08/2011 ημερομηνία λήξης υποβολής συμμετοχών. Έτσι αποφεύγεται το ενδεχόμενο διάλυσης του Συλλόγου και επανέρχεται η αισιοδοξία για την αξιοπρεπή και διαρκή παρουσία του Συλλόγου στα γήπεδα της Φωκίδας.

Με ενδιαφέρον αναμένονται νεότερες εξελίξεις καθώς μετά την εκλογή νέου ΔΣ, θα ακολουθήσει η επιλογή προπονητή, το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και η οριστικοποίηση της έδρας ( γήπεδο ).

Ζητείται από όσους ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιρικό μας Σύλλογο όπως βετεράνοι παίχτες, εν ενεργεία παίχτες, γονείς νεαρών παιχτών, επαγγελματίες του χωριού, φίλοι - οπαδοί της ομάδας, να παρευρεθούν την Κυριακή 10/07/2011 στις αρχιαιρεσίες του Συλλόγου (στο Παρθεναγωγείο) και να υποστηρίξουν αυτήν την νέα αρχή που κάνει η ιστορική πια για τον τόπο μας ομάδα !
http://oianthi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου