Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Εγκλωβισμός και απεγκλωβισμός Βουλευτή και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Λαμία (Βίντεο με τα επεισόδια)

Και που είσαι ακόμα...

Αγανακτισμένοι πολίτες έχουν περικυκλώσει κτίριο όπου βρίσκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσώνης και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λαμίας.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στο κεντρικό κτίριο που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας για μία συνεδρίαση. Μέχρι και αυτή την ώρα ο βουλευτής και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένα στον 4ο όροφο και απέξω οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες φωνάζουν συνθήματα κατά του βουλευτή και της κυβέρνησης.
Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο....
Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?...
και τον έφτυσε...
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γα.... ρε κωλόπαιδο" Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.
Ο Νίκος Τσώνης είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είπε στη Βουλή την ιστορία με τον "ψηφοφόρο Δημητράκη".
Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.
Μέχρι και αυτή την ώρα ο βουλευτής και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένα στον 4ο όροφο και απέξω οι αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν συνθήματα κατά του βουλευτή και του ΠΑΣΟΚ.
http://xronika05.blogspot.com/

Που κατάντησε με την πολιτική του ένα μαζικό κόμμα να μην μπορεί να μαζέψει ούτε 20-30 άτομα να πάνε στα γραφεία του.
Αυτό που σχολιάστηκε πάρα πολύ αρνητικά από τους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και άλλους που παρακαλουθούσαν για πάνω από 2 ώρες τα επεισόδια και την «ομηρία» του βουλευτή ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη. «Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους» είπε χαρακτηριστικά στο LamiaReport παρευρισκόμενος πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου