Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θεατρική παράσταση "Βαβυλωνία" στην Λιβαδειά

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ.
στο Δημοτικό Θέατρο Λιβαδειάς-Όμιλος Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς
& ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 8-ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Παρουσιάζεται η

Θεατρική παράσταση 'ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ'

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ...
Χ.ΚΑΓΙΑΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ε.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Γ.ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ, Β.ΓΟΥΠΙΟΣ, Κ.ΖΑΧΕΙΛΑ, Γ.ΗΛΙΑΔΗΣ, Κ.ΚΑΚΟΣΑΙΟΥ, Π.ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ, Δ.ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Φ.ΜΠΑΛΙΟΥ, Β.ΠΑΠΠΑ, Γ.ΠΟΥΛΟΣ, Α.ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ, Μ.ΦΙΛΩΝ
 
Δείτε πως οι   Μικροί Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς αξιοποιούν το θέατρο της πόλης τους

Εμπειρία φωτογράφισης των ΜΚΛ στο Δημοτικό Θέατρο Λιβαδειάς


Την Παρασκευή 4 Ιουνίου το βράδυ βρεθήκαμε στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λιβαδειάς για να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία φωτογράφισης σκηνών και ηθοποιών από το θεατρικό έργο «Βαβυλωνία» για την έκδοση του ενημερωτικού φυλλαδίου-προγράμματος της παράστασης.
Πριν από την έναρξη της φωτογράφισης μας μίλησε ο φωτογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου σχετικά με τη σημασία του φωτισμού στη φωτογραφία και κατ’επέκταση στον κινηματογράφο όπως επίσης και για τις γωνίες λήψεις και πως να τις χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε κάποιο συναίσθημα στο θεατή. Ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές και απαντήθηκαν οι ερωτήσεις τους.
Στη συνέχεια μας μίλησε η ενδυματολόγος της θεατρικής παράστασης Ελπίδα Βαρθολομάτου-Γεωργοπούλου όπου μας περιέγραψε το έργο και το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο διαδραματίζεται. Παράλληλα μας εξήγησε για τις επιλογές των ενδυμάτων ώστε να ταιριάζουν με την χρονική περίοδο του έργου και να βοηθούν τον θεατή να μεταφερθεί από την πρώτη ματιά στην εποχή εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου