Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Γύρος λίμνης Ευήνου 2011

24 – 25 – 26 /6/2011
Για μια ακόμα χρονιά ο ιππικός σύλλογος θα πραγματοποιήσει την ετήσια έφιππη εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία.
Η αφετηρία μας είναι η Λεπτοκαρυά Ναυπακτίας και πιο συγκεκριμένα η Αγία Κυριακή.
Την Παρασκευή το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν εκεί  τα μέλη του συλλόγου μας με τα άλογα και όλα όσα προβλέπονται να μας συνοδεύσουν υποστηρικτικά αυτές τις ημέρες.

Διαδρομή δύπλα στην λίμνη
Το πρόγραμμα είναι: ...

24/6. Παρασκευή μεσημέρι αναχώρηση από την Αγ. Κυριακή. Πρώτη σύντομη στάση για επιθεώρηση και έλεγχο ίππων και εξοπλισμού στον Πόδο.  Επόμενη στάση στην Αμπελακιώτισσα αφού περάσουμε και προσκυνήσουμε την εικόνα στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας. Διανυκτέρευση στον προαύλιο χώρο του ξενώνα Δρυάδες.

Το καταπράσινο κτήμα Λέλου
25/6. Σάββατο αναχώρηση νωρίς το πρωί με πέρασμα από την Περδικόβρυση , την λίμνη του Ευήνου με το υπέροχο τοπίο της  και στάση για καφέ στον Άγιο Δημήτριο. Σάββατο μεσημέρι στάση για ξεκούραση  στο στολίδι του δάσους με τις καστανιές, στο κτήμα Λέλου.  Σάββατο απόγευμα αναχώρηση από εκεί και  επόμενη στάση η Καστανιά.  Ο τοπικός σύλλογος όπως πάντα θα <<αγκαλιάσει>>  τους ιππείς με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
26/6. Κυριακή αναχώρηση από Καστανιά , σύντομο πέρασμα από το χάνι Λιόλιου  και το πρωί γύρω στις 10:00 τα πέταλα και πάλι θα ακουστούν στα πλακόστρωτα και την πλατεία του Πλατάνου Ναυπακτίας όπου θα κάνουμε και στάση για καφέ συναντώντας καλούς φίλους.  Στην συνέχεια θα περάσουμε από Βονόρτα κατεβαίνοντας την πλαγιά του βουνού και θα ανηφορίσουμε τις "κοδέλες" του δρόμου περνώντας από Ποκίστα και τερματίζοντας στη Σήμου όπου και θα γευματίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου