Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΛ.ΑΣ.: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

«Να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα» και να σταματήσει να χρησιμοποιεί την ΕΛ.ΑΣ. ως «μέσο εκτόνωσης των κοινωνικών αντιδράσεων» καλούν την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας.
Τα μέλη των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Αστυνομίας με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως οι ...
συνάδελφοί τους, «όσο κι αν επιτελούν το καθήκον τους, είναι ανεπίτρεπτο να ζουν με τον κίνδυνο δολοφονικών επιθέσεων, να λοιδορούνται και να απαξιώνονται, επειδή η Πολιτεία δεν κατάφερε επί τόσα χρόνια να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον» και αναφέρονται και σε όσα «ανησυχητικά» συνέβησαν στο Πέραμα.

Δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στους αγώνες των εργαζομένων του δημόσιου τομέα, καλούν την κυβέρνηση να αναγνωρίσει εμπράκτως τις ιδιαιτερότητες της φύσης του και του έργου της ΕΛ.ΑΣ. και να προβεί στην εξαίρεσή της από τις περικοπές των λειτουργικών της δαπανών και την εφαρμογή του κανόνα μία νέα πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις, και ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Τα ΜΑΤ εν δράση στην Κερατέα και η πόλη που αμύνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου