Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Σύγκρουση στην παραλιακή οδό της Ιτέας

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε  στις 22-06-2010 και ώρα 13.30, στην παραλιακή οδό Ιτέας 28ης Οκτωβρίου, όταν ΙΧΕ όχημα, που οδηγούσε 78χρονος, συγκρούστηκε με ...
δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 23χρονος.
Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ο 23χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, για παροχή πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ιτέας.
Από  egov.yen.gr

1 σχόλιο:

  1. Στη σκιά του δελφικού τοπίου,πάνω απο αρχαίους βάλτους και θάλασσα γνωστή απο πλοία.Καλούμαστε να υποστηρίξουμε απραξία και κομματισμό ευγενών-επιφανών πολιτών.
    'Ενα λιμάνι χρόνια πριν
    με φέρυ,ακρόπολης,προτάσεις εταιριών που συμφέροντα λίγων με την ευγενική υποστήριξη-κάλυψη,,υπόσχεση υψηλών καθηκόντων με αντάλλαγμα σιώπη,σιγά σιγά έχασε την αίγλη του.
    ΣΙΩΠΗ που μεταδώθηκε και στις επόμενες γεννεές,φυλακτό εύρεσης εργασίας και θέσης στην
    (κοινωνία)>silent hill
    < -κόκκινη λάσπη,αλουμίνα΄,σωλήνες με σκα.... κατευθείαν θάλασσα,υπεραλίευση,μηδενικότατη προβολή-διαφήμιση,άμεση συνεργασία με τον οαεδ(οχι και κεφαλαία)για απορρόφηση ανέργων και ΟΧΙ ξανά γαλάζιων-κόκκινων-πράσινων-ρόζ-'ανεξάρτητων'<(επίκαιρο),αυτοδιοίκηση,δελφικό τοπίο,[συμμετοχή πολιτών (άνεργοι,νέοι,σχολεία και γενικά αιτήματα πως θα καλυτερέψει η ξαναζωντανέψει τούτη η πόλη)]->
    'Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βγεί,εξάλλου πάλι άνεργος θα ΄μαι,μονάχα εμείς να αλλάξουμε στάση απέναντι τους.τέρμα η σιωπή..
    'ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή