Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μυταρά για το Επιμελητήριο Φωκίδας.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εδώ και πολύ καιρό ο Επαγγελματικός και Επιχειρηματικός κόσμος της Φωκίδας γίνεται μάρτυρας ως μη όφειλε σε ένα κακοπαιγμένο σήριαλ που εξελίσσεται στο Επιμελητήριο Φωκίδας.
Επί της ουσίας πρόκειται για ένα πόλεμο μεταξύ του αντιπροέδρου του φορέα και του γράφοντος, προέδρου του ΕΒΕ Φωκίδας.
Η κατάσταση αυτή κατά την εκτίμησή μου και αδόκιμη είναι σε σχέση με τα μέλη μας και ... απαξιωτική σε σχέση με τα πρόσωπα που απαρτίζουμε την Διοίκηση.
Βέβαια ο Επιμελητηριακός χώρος ήταν ανέκαθεν «επιρρεπής» στην εικόνα αυτή και οι συγκρούσεις είναι χρόνιες. Αλλά όλες έχουν μια κοινή συνισταμένη: τον νυν αντιπρόεδρο. Από παρόμοια θέση στο παρελθόν έβρισκε την προηγούμενη Διοίκηση «απαράδεκτη» - ίσως δίκαια – σε σημείο που να με έχει παρασύρει σε ένα χορό διώξεων τότε, πράγμα που σήμερα με βοηθά να κατανοήσω την στάση αρκετών συναδέλφων μου.
Το σημαντικό στην τωρινή κατάσταση του Επιμελητηρίου είναι ότι υπάρχουν κάποια αποκαλυπτικά στοιχεία, φωτογραφικά και καθοριστικά για την προγραμματισμένα έκρυθμη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατόπιν σχεδιασμού.
Υπάρχει ένα πρόγραμμα – έργο για το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ο αντιπρόεδρος με κατηγορεί ότι χρηματίστηκα και αυτό το υποστηρίζει με προσωπική διαβεβαίωση, ότι μεσολάβησε ο ίδιος παρουσία μου για το θέμα.
Με μια διαφορά: όταν λέει ότι συζήτησε με την Εταιρεία για το ζήτημα, πρώτα – πρώτα επιβεβαιώνει την εμπλοκή του, πράγμα μη αμφισβητήσιμο αφού ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής που είχε οριστεί από το ΕΒΕ για να διαχειριστεί το πρόγραμμα! για την οποία επικοινωνία του άλλωστε υπάρχει αποδεικτικό ηλεκτρονικό υλικό.
Δεύτερον, συνδέει κι εμένα αλλά και άλλο συνάδελφο με την διαδικασία πράγμα που αυταπόδεικτα διαψεύδεται αφού σε ό,τι με αφορά ήμουν ασθενής όλη εκείνη την περίοδο, επί διμήνου κλινήρης λόγω ατυχήματος, εξ αιτίας άλλωστε του οποίου ορίστηκε ο ίδιος πρόεδρος και διαχειριστής του θέματος και μάλιστα εν λευκώ.
Στην προσπάθειά του αυτή εμπλέκει και συναδέλφους μου, προσφιλής τακτική που είχε εφαρμόσει στο παρελθόν και με εμένα, με την συνεργασία των οποίων προσπάθησε παράνομα να με καθαιρέσει από την προεδρία, πράγμα που αποκαταστάθηκε από την Δικαιοσύνη και την Πολιτεία.
Αφού λοιπόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως προγραμματίζει, χρησιμοποιεί τώρα μέσο ενημέρωσης του οποίου είναι εν μέρει ιδιοκτήτης προκειμένου να εντείνει την επιθετικότητά του με λαϊκίστικες σπασμωδικές κινήσεις ώστε να εκτεθεί ακόμη περισσότερο στην απόπειρά του να επιτύχει τον σκοπό του.
Ο οποίος σκοπός του είναι και ευδιάκριτος και ανέφικτος για τους γνωρίζοντες.
Και ο οποίος θα ανιχνευθεί ως κίνητρο από την Δικαιοσύνη. Άμεσα.


Βαγγέλης Μυταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου