Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κινητοποιήσεις στο Λιδορίκι



ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ …



Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας , με παρουσία πλήθους Δωριέων , που διαδήλωσαν κόσμια αλλά ..αποφασιστικά , την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ..” ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ “ και , φυσικά , τις διάφορες σχεδιαζόμενες ..” ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΣΕΙΣ “ και…ΠΑΡΑ..ΦΥΣΗ ΕΔΡΕΣ... , η …ΔΩΡΙΚΗ..ΔΩΡΙΔΑ , έδωσε το πρώτο της.. ΠΑΡΩΝ , σήμερα το πρωί , στη διασταύρωση Ερατεινής ..

Προσωπικοί λόγοι , δυστυχώς , δεν μας επέτρεψαν να παρευρεθούμε στη σημαντική αυτή πρώτη κινητοποίηση – εκδήλωση της αντίθεσης των Δωριέων , σε αποφάσεις παρμένες στο…” γόνατο “ , και δεν ξέρουμε κάτω από ποιές.. ”..πιεστικές..συνθήκες ..”.

Ευτυχώς όμως που ο αγαπητός μας φίλος , γείτονας και χωριανός , ο Αρχιτέκτονας και..διακεκριμένος καλλιτέχνης - φωτογράφος , βεβαίως..βεβαίως , Θανάσης Κολοκυθάς , φρόντισε να καλύψει ..φωτογραφικά την εκδήλωση , στέλνοντάς μας , άμεσα το παραπάνω υλικό .

Η εκδήλωση αυτή , είναι η πρώτη της ..σειράς , και οπωσδήποτε θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες , για τις οιποίες θα ενημερωθεί ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ..ΕΓΚΥΡΑ , ο Δωρικός λαός , για να μπορέσει να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται…

Οι φωτογραφίες αγαπημένοι μας φίλοι , μας ήρθαν πριν από λίγη ώρα , περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες , δεν έχουμε , προς το παρόν , ελπίζουμε όμως να σας έχουμε εκτενέστερο ..ρεπορτάζ…

Καλό σας βράδυ …..Κ.-


Από lidoriki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου