Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άμφισσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ κατάσταση με τα ονόματα των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών της δύναμης της Ένωσής μας οι οποίοι είναι συνολικά 487.
Ήδη στην Ένωση υπάρχει αναρτημένη κατάσταση με τα ονόματα των παραγωγών αυτών σι οποίοι θα κάνουν την αίτηση ενεργοποίησης των δικαιωμάτων τους χωρίς να πληρώσουν καμία αμοιβή στην Ενωση.
Εάν κάποιοι παραγωγοί θεωρούν ότι το Υπουργείο κακώς δεν τους έχει συμπεριλάβει στην κατάσταση των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών μπορούν να καταθέσουν αίτηση επανεξέτασης προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισυνάπτοντας ... αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας έτους 2008 και αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου ασφάλισης από τον ΟΓΑ. Οι εν λόγω παραγωγοί πληρώνουν σύμφωνα με το κοστολόγιο της ΠΑΣΕΓΕΣ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους και εάν ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποδεχθεί το αίτημα τους και μας στείλει νέα κατάσταση κατά κύριο επάγγελμα αγροτών θα τους επιστρέψουμε τα χρήματα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει η παραλαβή των αιτήσεων ενεργοποίησης δικαιωμάτων και οι παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται με όλα τα δικαιολογητικά τους σύμφωνα με το παρακάτω Πρόγραμμα:
25/5-13/6 : Δήμος Αμφισσας (Δ.Δ. Άμφισσας, Αγ. Γεωργίου, Αγ. Κων/νου, Αγ. Ευθυμίας, Δροσοχωρίου, Ελαιώνα, Προσηλίου, Σερνικακίου)
15/6-2/7: Δήμος Ιτέας (Λ.Δ. Ιτέας, Κίρρας, Τριταίας)
3/7-15/7: Δήμος Δελφών (Λ.Δ. Δελφών, Χρισσού)
Για τις υπόλοιπες περιοχές θα βγει σύντομα ανακοίνωση με τις ημερομηνίες που θυ βρίσκονται συνεργεία της Ένωσης στον κάθε Δήμο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΞΗΡΟΣ ΗΛΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Πάλι μπάχαλο τα έχουν κάνει. Ελάχιστοι είναι στην Κατάσταση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην κατηγορία των αγροτών οι περισσότεροι είναι κομμένοι χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή