Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στους Γιατρούς του Κόσμου


ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ
Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου προέβησαν σήμερα μέλη της Χρυσής Αυγής στο πολυϊατρείο του Περάματος, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, μιλώντας στο tvxs.gr. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής ...
βρίσκονταν στην περιοχή του Περάματος λόγω πορείας που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.
«Σήμερα δεχθήκαμε στο Πέραμα προσπάθεια τρομοκράτησης από την Χρυσή Αυγή», αναφέρει ο κ. Κανάκης στο tvxs.gr.

Όπως περιγράφει ο ίδιος οι χρυσαυγίτες πήγαν έξω από τον χώρο του πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο. «Στάθηκαν απειλητικά απ’ έξω και για κάποια λεπτά φώναζαν τα γνωστά συνθήματά τους», περιγράφει ο ίδιος, τονίζοντας ότι «εμείς αυτό το θεωρούμε προσπάθεια τρομοκράτησης».

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου είναι η πρώτη φορά που τα πολυϊατρεία αλλά και οι ίδιοι δέχονται τέτοια ευθεία επίθεση από την Χρυσή Αυγή. «Δεν ήμασταν καν στον δρόμο τους. Έχουμε θορυβηθεί από αυτό και φοβόμαστε για το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον», εξηγεί ο κ. Κανάκης.

Παρόλα αυτά, τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ασθενείς, οι οποίοι αντέδρασαν αμέσως δηλώνοντας έτοιμοι να αποκρούσουν κάθε περαιτέρω κίνηση των ακροδεξιών. «Ήταν συγκινητικό αυτό», αναφέρει ο Νικήτας Κανάκης, συμπληρώνοντας ότι «ευτυχώς σήμερα, δεν είχαμε καμία εξέλιξη και έμειναν τα πράγματα εκεί».
 http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου