Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση στην Άμφισσα

Γέμισε κόσμο σήμερα η Πλατεία Λαού στην Άμφισσα στην συγκέντρωση που είχε καλέσει το εργατικό κέντρο ενάντια στα σχεδιαζόμενα μέτρα της κυβέρνησης που αφαιρούν 11 δις από τον Ελληνικό λαό.
Ήταν εκπρόσωποι των καθηγητών της ΟΛΜΕ των ελευθέρων επαγγελματικών , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Άμφισσας και την Περιφέρεια , εργαζόμενοι των μεταλλείων και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στην ψυχική υγεία που διαμαρτύρονται επειδή είναι 6 μήνες απλήρωτοι οι ίδιοι και 8 μήνες απλήρωτοι οι ...


προμηθευτές του ιδρύματος.

Γενικά η συγκέντρωση ήταν μαζική σε σχέση με προηγούμενες, γεγονός που δείχνει ότι φέτος το Φθινόπωρο η Κυβέρνηση θα δυσκολευτεί μιας και υπάρχει η δυνατότητα να βρει απέναντι της τον κόσμο.
Ένταση και αποχωρήσεις είχαμε όταν κατά την ομιλία του μέλους του ΚΚΕ και Προέδρου του εργατικού κέντρου κ. Ιωσηφίδη υπήρξε αντίδραση στην συνεχιζόμενη καταγγελία των πάντων και κυρίως της αριστεράς από μέρους του και μία γυναίκα διέκοψε την ομιλία φωνάζοντάς του ΕΝΟΤΗΤΑ ενώ όταν συνέχιζε να καταλογίζει ευθύνες στην υπόλοιπη αριστερά αποχώρησε αρκετός κόσμος και μεταξύ τους φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συγκέντρωση συνεχίστηκε κουτσουρεμένη και τελείωσε με την καθιερωμένη πορεία.

Σαν Αυτοδιοικητικό κίνημα πιστεύουμε στην ενότητα δράσης των εργαζομένων και είναι υπόθεση αυτών που νοιάζονται για το κίνημα να βρουν τρόπους να την προωθήσουν.
Ο κόσμος δείχνει την διάθεσή του και πρέπει να βρούμε τρόπους δράσης για να έχουμε και αποτελέσματα.


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ ΦΩΚΙΔΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου